Catalog

Paul Vahle GmbH & Co. KG

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Inapoi la listă

Tobă de motor de la Paul Vahle GmbH & Co. KG

Anchetă produs  

Consumatorii mobili și mobili sunt adesea alimentați cu energie, date și alte mijloace prin intermediul unor sisteme flexibile de cabluri și furtunuri. Acest lucru se datorează faptului că aceștia pot urmări cu ușurință mișcările cărucioarelor de macara, ale brațelor de prindere sau ale sistemelor de transport. Cu toate acestea, pentru a asigura o funcționare sigură, cablurile și furtunurile trebuie să fie eliberate la lungimea corectă sau înfășurate automat.

Pentru distanțe foarte lungi, se pot acumula rapid greutăți de câteva sute de kilograme. Pentru a face față acestei situații, unele înfășurări de cabluri sunt echipate cu un motor de acționare. Aceasta susține înfășurarea și desfășurarea și previne mișcările de rulare nedorite prin intermediul unui dispozitiv de frânare.

VAHLE oferă înfășurări de cabluri motorizate de toate dimensiunile pentru alimentarea cu energie a sistemelor de macarale din porturi, oțelării și companii din industria de mediu, precum și pentru vehicule mobile și mașini de încărcare.
Sistemele au diverse componente de acționare. Inelul lor glisant asigură transmiterea fiabilă a energiei, a semnalelor de control, de date și video. Este posibilă chiar și integrarea cablurilor de fibră optică.

Pe lângă cabluri, corpurile bobinelor protejate împotriva coroziunii pot găzdui, de asemenea, treceri rotative pentru furtunuri pentru transmiterea de substanțe gazoase și lichide. În funcție de aplicație, înfășurarea și derularea pot fi cilindrice sau spiralate.

De asemenea, înfășurările de cabluri motorizate VAHLE sunt deosebit de potrivite pentru modernizarea macaralelor-portale în manipularea containerelor.

Anchetă produs