Catalog

Paul Vahle GmbH & Co. KG

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Inapoi la listă

Tambururi pentru locaşul arcului de la Paul Vahle GmbH & Co. KG

Anchetă produs  

Consumatorii mobili și mobili sunt dependenți de o alimentare flexibilă cu energie electrică. Multe aplicații necesită, de asemenea, transmiterea de semnale de date sau alimentarea cu aer comprimat, fluide hidraulice și gaze. Pentru a preveni deteriorarea cablurilor și a furtunurilor și, astfel, periclitarea funcționării, acestea trebuie să fie înfășurate și derulate automat.

VAHLE oferă și în acest caz soluția potrivită și are în portofoliu o gamă largă de role de cablu cu arc. Acestea sunt acționate mecanic de arcuri cu lamă spiralată din oțel, ceea ce face ca sistemele să fie deosebit de durabile.
Acestea au, de asemenea, o gamă largă de aplicații: pe lângă macarale de toate tipurile, acestea includ brațe pentru vehicule de construcții și de urgență, tehnologie de platformă, intralogistică și industria de mediu. Datorită protecției lor cuprinzătoare împotriva coroziunii, acestea pot rezista chiar și la condiții de funcționare agresive.

Înfășurătoarele de cabluri cu arc VAHLE respectă toate reglementările VDE și de prevenire a accidentelor (UVV). Numeroase versiuni standard sunt disponibile rapid. Cu toate acestea, pot fi comandate și sisteme cu dimensiuni individuale ale bobinelor.

Bobina de cablu poate fi trasă orizontal sau vertical pe partea stângă sau dreaptă.

Anchetă produs