Catalog

Paul Vahle GmbH & Co. KG

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Inapoi la listă

Comenzi cu o singură axă (VCS1) de la Paul Vahle GmbH & Co. KG

Anchetă produs  

În prezent, aproape nicio linie de producție din industria automobilelor nu se poate lipsi de sisteme de transport automatizate. Aplicațiile monorail electrice sunt considerate sisteme de transport dovedite și consacrate pentru fluxul de materiale în producție, fabricație și asamblare și, prin urmare, sunt predestinate pentru utilizarea în intralogistică și în sectorul auto.

Este necesar un sistem de control al acționării fiabil, astfel încât sistemele de transport să își poată îndeplini sarcinile cu precizie de poziție. Controlerul VAHLE cu o singură axă VCS1 acoperă toate cerințele pentru utilizarea în tehnologia de conectare a transportoarelor. Pentru transmiterea datelor între partea staționară și cea mobilă sunt disponibile diferite tipuri de comunicare, cum ar fi comunicarea pe jumătate de undă, autobuzul feroviar și sistemul de ghid de undă cu fante VAHLE SMGM pentru autobuze de câmp bazate pe Ethernet, cum ar fi PROFINET.

Disponibil până la o clasă de putere de 1,5 kW și o varietate de interfețe diferite, controlerul de acționare poate fi utilizat în aproape orice aplicație. În plus, sunt disponibile numeroase funcții de poziționare și control al distanței.

Cu ajutorul bibliotecilor de funcții disponibile pentru comunicarea cu magistralele de cale ferată, controlerele pot fi integrate cu ușurință în PLC-ul sistemului pentru o comunicare simplă a datelor de proces și de diagnosticare. Parametrii acționării sunt setați cu ajutorul software-ului de configurare VAHLE, care a fost dezvoltat în cadrul companiei și este ușor de utilizat. Toți parametrii de acționare și numărul vehiculului respectiv sunt stocați pe un conector de date care este ușor accesibil din exterior. În cazul unei intervenții de service, acest lucru permite înlocuirea rapidă a dispozitivului fără a fi necesară, în caz contrar, parametrizarea unității de control cu o singură axă.
Informațiile de stare și de funcționare pot fi afișate cu ușurință pe afișajul OLED integrat, cu două linii. Unitatea de control dispune de o telecomandă cu infraroșu special dezvoltată pentru operațiuni de configurare și sarcini simple de diagnosticare.

Sunt disponibile, de asemenea, componente suplimentare, cum ar fi comenzile blocurilor de curbă pentru menținerea distanței de siguranță la parcurgerea unei curbe sau comenzile blocurilor de separare pentru separarea zonelor de deplasare sau pentru a preveni transferul de tensiune. pentru a preveni transferul de tensiune în punctele de deconectare ale transportoarelor alimentate de conductoare.

În combinație cu modulele pentru alimentarea cu energie (vPOWER), poziționare (vPOS) și transmisie de date (vCOM), sistemul de control VCS1 este disponibil, de asemenea, ca soluție de sistem.

Anchetă produs