Catalog

Paul Vahle GmbH & Co. KG

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Inapoi la listă

Sisteme transmisie date (SMGM | SMGX) de la Paul Vahle GmbH & Co. KG

Anchetă produs  

Digitalizarea modelează din ce în ce mai mult procesele de lucru și infrastructura din halele de producție și din marile puncte de transbordare. Internetul lucrurilor (IoT), care permite mașinilor să comunice în mod autonom și să fie operate de la distanță, deschide noi posibilități. În producția modernă, se generează cantități tot mai mari de date pentru control și diagnosticare. În timp ce aceste date sunt adesea trimise prin linii conductoare cu viteze de transmisie reduse pentru sarcinile simple de transport ale aplicațiilor mobile, această metodă de comunicare nu mai este posibilă pentru aplicații mai complexe din cauza vitezelor de date necesare.

. Pentru a realiza acest lucru, aceste cantități mari de date trebuie transmise rapid și, mai ales, fără interferențe - chiar și în mediile încărcate de radiocomunicații libere, ceea ce necesită o planificare complexă a frecvențelor radio gratuite limitate pentru a asigura coexistența acestora.
Sistemul de comunicații de date SMGM (Slotted Microwave Guide Mini), dezvoltat special pentru aceste aplicații și medii, permite integrarea unei transmisii de date absolut fără interferențe, care este, de asemenea, special conceput pentru a satisface cerințele tot mai mari ale Industriei 4.0. Comunicarea are loc într-un profil de aluminiu ecranat, așa-numitul ghid de undă cu fante, astfel încât nu trebuie luate în considerare interferențele sau orice altă influență asupra altor sisteme de comunicații din mediul înconjurător. Soluția plug & play poate fi integrată cu ușurință în toate profilurile și sistemele EMS standard, fără configurații extinse și datorită designului său compact.

Este disponibilă ca soluție de sistem atunci când este combinată cu modulele pentru alimentarea cu energie (vPOWER), poziționare (vPOS) și controlul acționării (vDRIVE). Instrumentul de service SMG este, de asemenea, disponibil, permițând utilizatorilor să analizeze sistemul și să îl adapteze, dacă este necesar.

Anchetă produs  

Mai multe produse din domeniul Sisteme transmisie date

Sisteme transmisie date (POWERCOM)

Sistemele de transmisie de date VAHLE Powercom® care utilizează instalații cu conductor VAHLE sau cu inele alunecătoare au fost dezvoltate pentru a fi integrate în sistemele automate de transpo...