Catalog

Paul Vahle GmbH & Co. KG

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Inapoi la listă

Cărucioare mari pentru cabluri de la Paul Vahle GmbH & Co. KG

Anchetă produs  

În lucrările din beton și oțel, sistemele de macarale sunt adesea împinse la limită. Macaralele portante pentru containere din porturile mari, ale căror cărucioare cântăresc singure de zeci de ori greutatea unei mașini mici, sunt, de asemenea, supuse zilnic unor sarcini extreme.

O sursă de alimentare fiabilă este o condiție prealabilă pentru ca mecanismele de ridicare să își poată îndeplini sarcinile zi de zi. În general, în acest scop sunt utilizate cărucioare cu cablu.

Cărucioarele mari cu cablu de la VAHLE sunt fabricate individual pentru cerințele respective. Sistemele scalabile pot găzdui cabluri rotunde sau plate de alimentare și de date.
Proprietățile trenului de rulare și ale rolelor sunt adaptate la sistemul de susținere existent și la vitezele utilizate. Acest lucru asigură o funcționare sigură și fără probleme a sistemului.

Cărucioarele mari pentru cabluri pot fi livrate preasamblate pentru a reduce la minimum lucrările de asamblare la fața locului. Utilizarea materialelor de înaltă calitate asigură, de asemenea, un nivel ridicat de rezistență - chiar și la influențele de mediu, cum ar fi aerul sărat sau umed. În același timp, acest lucru reduce cerințele de întreținere, ceea ce crește în mod vizibil disponibilitatea sistemului.

Anchetă produs