Catalog

Paul Vahle GmbH & Co. KG

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Inapoi la listă

Sisteme de pozitionare (AAPOS Magnetic Touchless) de la Paul Vahle GmbH & Co. KG

Anchetă produs  

Sistemele automate de transportoare câștigă teren în ceea ce privește fluxul intern de materiale. Sistemele automate sunt eficiente din punct de vedere al costurilor, oferă o utilizare optimizată a spațiului și permit viteze mari. Este necesară o poziționare precisă pentru a le dirija la locul de utilizare fără spații libere și cu o precizie milimetrică.

Spre deosebire de produsul său soră, APOS Magnetic Touchless asigură un proces fără contact. Acesta se bazează, de asemenea, pe o bandă de coduri magnetice, dar capul de citire este ghidat de-a lungul benzii de coduri cu ajutorul unui cărucior de ghidare într-un mod absolut fără contact și, prin urmare, fără uzură.

Sistemul poate fi combinat cu șinele conductoare VAHLE MKH sau KBH sau poate fi utilizat separat ca o carcasă goală.
De asemenea, sistemul nu necesită nici o referențiere pentru poziționarea absolută. Acest lucru înseamnă că poziția curentă este disponibilă imediat după conectare sau după o pierdere de tensiune. Procesul magnetic este rezistent la umiditate, praf sau la schimbarea condițiilor de lumină și funcționează în mod absolut fiabil în orice poziție.

În calitate de furnizor de top de sisteme de poziționare magnetică, VAHLE are mulți ani de experiență pe piață.

La fel ca și produsul său soră, APOS Magnetic Touchless este compatibil cu alte componente pentru alimentarea cu energie (vPOWER), transmiterea datelor (vCOM) și control (vDRIVE) și este disponibil ca soluție de sistem.

Anchetă produs