Catalog

Paul Vahle GmbH & Co. KG

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Inapoi la listă

Automatizari pentru fabricatie (APOS Optic) de la Paul Vahle GmbH & Co. KG

Anchetă produs  

Liniile de producție ale industriei moderne devin din ce în ce mai inteligente, gradul de interconectare a sistemelor crește rapid - și, odată cu acesta, și cerințele privind fiabilitatea proceselor. Sistemele de transport controlate automat de-a lungul liniilor de asamblare trebuie, prin urmare, să fie poziționate cu precizie milimetrică în orice condiții.

VAHLE a dezvoltat un sistem de poziționare optică care îndeplinește această cerință în orice moment. Două camere integrate în capul de citire scanează optic un cod DataMatrix de-a lungul liniei și determină poziția absolută fără nicio mișcare de referință. Detectarea simultană a până la șase câmpuri de coduri înseamnă că pot fi acoperite în mod fiabil spații de 40 de milimetri. Iluminarea LED integrată asigură o detecție fiabilă chiar și în medii solicitante.

Banda de coduri poate fi integrată în profilul de susținere al sistemului de transport cu ajutorul unei șine din aluminiu sau lipită direct pe o structură continuă din oțel.
APOS Optic este optimizat pentru a fi combinat cu sistemul de control al acționării VAHLE vDRIVE și este, de asemenea, compatibil cu diferite sisteme de șine conducătoare VAHLE (vPOWER).dacă este necesar, APOS Optic poate fi completat cu componente suplimentare pentru transmiterea de date (vCOM) și poate fi conceput ca o soluție de sistem.

În plus, este disponibil un kit de diagnosticare complet pentru alinierea optimă a capetelor de citire și asigură, de asemenea, o diagnosticare completă a sistemului în cazul unei defecțiuni.

Anchetă produs