Catalog

CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft mbH

CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft mbH

  • GREEN technology - Zertifikat
  • ISO 14000
  • ISO 9001

CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft mbH

  • GREEN technology - Zertifikat
  • ISO 14000
  • ISO 9001

Inapoi la listă

Module solare de la CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft mbH

Anchetă produs  

Perspective însorite: Noul modul fotovoltaicde la CONTAINEX

Cu noile noastre module fotovoltaice, vă puteți transforma containerul într-o soluție spațială eficientă din punct de vedere al costurilor și durabilă. Datorită materialelor de înaltă calitate și a designului special optimizat, energia solară gratuită poate fi utilizată în mod profitabil pentru nevoile dumneavoastră.

Modulele noastre fotovoltaice sunt compatibile cu toate containerele CONTAINEX de 20' pentru birouri și sanitare din linia CLASSIC și linia PLUS și pot fi opțional monitorizate și analizate prin intermediul aplicației.

#1: Producție mare de energie
Modulele noastre de înaltă performanță pot genera până la 2,55 kWp (6 module fotovoltaice de 425 Wp fiecare).

#2: Sustenabilitate
Cu tehnologia CONTAINEX GREEN, aducem cea mai bună contribuție posibilă la un viitor mai verde. Modulul fotovoltaic se înscrie în această strategie prin reducerea amprentei de CO2 a containerelor și protejarea mediului în cel mai bun mod posibil.

#3: Instalare ușoară și transport ieftin
Modulele noastre fotovoltaice pot fi instalate și puse în funcțiune prin simpla montare pe containerul dvs. de birouri de 20' sau pe containerul sanitar*. Datorită posibilității de a transporta până la 16 unități pe camion, economisiți la costurile de transport.

Anchetă produs