Catalog

KB Schmiedetechnik GmbH - a German drop forge

KB Schmiedetechnik GmbH - a German drop forge

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • KTA
  • RCCM
  • ABS

KB Schmiedetechnik GmbH - a German drop forge

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • KTA

Inapoi la listă

Forjare cu flux de grăunțe pentru stabilitate și siguranță maximă de la KB Schmiedetechnik GmbH - a German drop forge

Anchetă produs  

Forjare cu flux de granulație pentru aplicații și medii critice și solicitante

Piesele forjate au un flux de granulație, precum structura fibroasă a lemnului, cauzat de deformarea plastică din timpul procesului de forjare. Orientarea corectă a fluxului de granulație poate îmbunătăți proprietățile fizice ale pieselor forjate.

Exemple uzuale de piese forjate sunt șuruburile pentru roți de mașină sau piulițele pentru turbinele eoliene(uitați-vă mai atent la ele când vedeți una: atașamente pentru pale, șuruburi de ancorare)! Alte exemple includ tot felul de dispozitive de fixare și de ridicare, inclusiv cârlige forjate, ochiuri și verigi de lanț.

Piesele forjate fac parte, de asemenea, din ansambluri complexe, cum ar fi lanțurile pentru șenile, prizele de articulație pentru autobuze sau trenuri, sistemele hidraulice și angrenajele de ridicare, precum și roțile dințate (piese brute forjate), pinioanele, rolele, suporturile și suporturile.

Fabricat în Germania din materii prime europene

KB Schmiedetechnik GmbH este o forjă din vestul Germaniei, specializată în producția de serii mici de piese forjate în matriță închisă de la 200g la 130Kg greutate unitară și până la 600mm lungime, cu accent pe:

carbon, oțel aliat și inoxidabil, duplex, titan și superaliaje pe bază de nichel precum Hastelloy®, Incoloy®, Inconel® și Monel®.

Piese forjate pentru tot ceea ce trebuie să fie stabil și sigur! Exemple:

Tehnologia transportoarelor

Elemente de lanț, verigi de lanț, piese de lanț, verigi de capăt de lanț pentru stivuitoare, lanțuri transportoare, componente pentru lanțuri transportoare cu lanț/lanțuri transportoare cu jgheab, piese brute de pinioane și pinioane pentru lanțuri transportoare, lanțuri de șine, role, suporturi

Unelte de ridicare

Elemente de conectare, Elemente de fixare/ cârlige/ cleme, Componente hidraulice, Tehnologie de ridicare și cabluri de legare, Echipament de ridicare/ puncte de atașare, Ciocane/ ochiuri

Console și suporturi

Suporturi pentru diferite domenii de aplicare, civile și militare, șuruburi speciale

Exemple de aplicații

Cărucioare industriale, cum ar fi stivuitoare, vehicule pe șenile, vehicule militare, arme/sisteme de arme, sisteme de transport, cerințe ale șantierelor navale, construcții navale, tehnologie navală, construcții de mașini speciale, infrastructură/industrie de construcții

Componente mecanice de siguranță: forjate în matriță închisă!

De KB Schmiedetechnik în Hagen, Germania de Vest.

 

 


Consilier de produs: Dennis Weskamp

Anchetă produs