Catalog

Comet Yxlon GmbH

Comet Yxlon GmbH

  • ISO 9001:2015

Comet Yxlon GmbH

  • ISO 9001:2015

Inapoi la listă

Dispozitive de testare CT pentru baterii de mobilitate electrică de la Comet Yxlon GmbH

Anchetă produs  

Bateria- inima unei mașini electrice
În cazul mașinilor electrice, performanța bateriei este crucială pentru fiabilitatea, autonomia și longevitatea întregului vehicul. Inspecțiile CT cu sistemele Comet Yxlon CT sprijină atât producătorii de automobile, cât și producătorii de celule de baterii cu date de inspecție fiabile și de înaltă precizie, care ajută la reducerea rebuturilor în producția de masă, de exemplu. Tomografia computerizată este utilizată pentru a inspecta materiile prime pentru celula de baterie, precum și celulele individuale, celulele împachetate într-un modul și modulele conectate pentru a forma un sistem de baterii sau un pachet de baterii.

Asigurareaeficientăacalitățiipentru celulele de baterie
Una dintre cele mai mari provocări în producția de celule este rata mare de rebuturi. Deoarece aceasta reprezintă un factor de cost major, este important să se detecteze celulele defecte înainte de continuarea prelucrării. Sistemele de inspecție CT de la Comet Yxlon acoperă o gamă largă de tehnici pentru aplicații nedistructive de asigurare a calității și de metrologie. Printre acestea se numără măsurătorile de supraînălțare a catodului/anodului și testarea pentru impurități și incluziuni - cele mai frecvente defecte ale unei celule de baterie.

Inspecția CT fiabilă a modulelor de baterii
Toleranțele foarte strânse ale componentelor și conexiunilor, precum și cerințele speciale pentru sudarea de contact fac din stivuirea celulelor de baterie pentru producția de module de baterii o sarcină dificilă. Tomografia computerizată cu ajutorul sistemelor Comet Yxlon oferă rezultate precise de inspecție pentru evaluarea calității alinierii stivei de celule, a sudurilor carcasei, a sudurilor de conectare a celulelor și a sudurilor filelor. În plus, laminografia cu Comet Yxlon permite măsurarea supraînălțării celulelor deja instalate în module.

Testarea sistemelor și a pachetelor de baterii cu ajutorul tomografiei computerizate
Atunci când modulele de baterii sunt asamblate într-un sistem de baterii, acestea sunt conectate la carcasa sistemului - de obicei o piesă turnată din metal - care acționează ca un radiator. Sistemele de testare Comet Yxlon CT permit producătorilor să verifice această conexiune pentru a se asigura că toate componentele sunt pe deplin funcționale.

Anchetă produs  

Mai multe produse din domeniul Aparate de tomografie computerizată

Aparate de tomografie computerizată (FF85 CT)

  • Serie: Seria FF
  • Industrie: Automobile, Electronică, Aerospațială, Știință și cercetare, Turnătorii, Producție adițională
  • Dimensiunea defectului: <1mm, >1mm

Sistem micro CT (FF20 CT)

  • Serie: Seria FF
  • Industrie: Automobile, Electronică, Aerospațială, Știință și cercetare, Semiconductori, Producție adăugită
  • Dimensiunea defectului: <1µm, <50&m...