Catalog

Ruhrgetriebe KG

Ruhrgetriebe KG

  • DIN ISO 9001 2015

Ruhrgetriebe KG

  • DIN ISO 9001 2015

Inapoi la listă

Motoare cu angrenaje cu controler de acționare și generator de impulsuri (Smart Line E250) de la Ruhrgetriebe KG

Anchetă produs  

Avantaje
Sistemele de acționare din seria Smart sunt utilizate oriunde sunt necesare viteze variabile, cupluri diferite sau precizie de poziționare. Sistemele noastre complete, compuse din motor electric (motor asincron sau sincron), cutie de viteze (fără sfârșit sau planetară) și controler de acționare inteligent, pot fi adaptate în mod liber la cerințele clientului și la aplicația respectivă. Fie că este vorba de un simplu control al vitezei prin intermediul unui potențiometru sau de o integrare perfectă în sistemele de producție cu diferite autobuze de câmp - seria Smart vă oferă soluția potrivită pentru fiecare situație. Dar chiar și fără comenzi externe, multe etape și parametri de proces pot fi deja implementați de către PLC-ul soft integrat cu sistemul de acționare. În funcție de precizia poziției și de aplicație, este posibil fie să se utilizeze tehnologia de control a controlerului de acționare, care permite o gamă de poziții rotative de 1:200, fie să se atașeze un encoder de impulsuri la motor.
Cu peste 10 tipuri diferite de reductoare și peste 70 de variante diferite, se pot găsi soluții inovatoare în intervalele de cuplu între 5 și 165 Nm.


Opțiuni
Pentru cei care preferă controlul manual, există o gamă largă de tastaturi cu membrană, unități de control portabile sau un panou tactil ca accesorii suplimentare. Parametrizarea sau punerea în funcțiune poate fi efectuată opțional prin intermediul unui software pentru PC sau al unei interfețe Bluetooth.


Consilier de produs: Ihr Produktberater

Anchetă produs