Catalog

Gmöhling Transportgeräte GmbH

Gmöhling Transportgeräte GmbH

  • ISO 9001:2015
  • REACH
  • Zulassung z. Kistenbauart A 1589X + 1589Y, Gefahrgut

Gmöhling Transportgeräte GmbH

  • ISO 9001:2015
  • REACH
  • Zulassung z. Kistenbauart A 1589X + 1589Y, Gefahrgut

Inapoi la listă

Cutii de transport pentru trekking și camping de la Gmöhling Transportgeräte GmbH

Anchetă produs  

PERFECT ECHIPAT PENTRU ORICE AVENTURĂ

Cu cât aveți mai puțin spațiu la dispoziție, cu atât mai bine trebuie să vă împachetați echipamentul!

Aici vă putem oferi soluțiile noastre de containere, pe care le puteți compune în funcție de cerințele dumneavoastră personale.
Containerele noastre sunt fabricate din aluminiu, ceea ce înseamnă că sunt ușoare și durabile, stivuibile și - pentru a nu avea surprize neplăcute după o ploaie torențială în camping - sunt, de asemenea, protejate împotriva stropilor de apă. Fie că faceți camping la un iaz de carieră, fie că plecați într-un safari prin Africa, planificați o vacanță de scufundări în Egipt sau vă pregătiți pentru o expediție în Himalaya, este întotdeauna bine să folosiți containerele noastre
.

Cutiile noastre robuste și cu încuietoare sunt întotdeauna folosite atunci când trebuie protejat un echipament de înaltă calitate, de exemplu pentru pescuit sau scufundări.De exemplu, la pescuit sau scufundări, pentru fotografie și instrumente muzicale, tricouri pentru sporturi de echipă și multe altele.

Pentru că, chiar și în timpul liber, este important să acordați prioritate calității - dacă economisiți la echipament, de multe ori cumpărați de două ori!

Anchetă produs  

Mai multe produse din domeniul Lăzi de transport

Lăzi de transport

Cutii de transport și depozitare robuste, cu greutate foarte mică, pentru logistică profesională. De înaltă calitate - fabricate în Germania. Pentru păstrare, depozitare și transport - o soluție versa...