Catalog

Eppendorf SE

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Inapoi la listă

Plăci de laborator (PCR twin.tec plate BioBased) de la Eppendorf SE

Anchetă produs  

Plăcile noastre Eppendorf twin.tec® PCR sunt fabricate pentru rezultate reproductibile de înaltă calitate în sistemele robotizate. Acestea combină godeurile din polipropilenă cu pereți extrem de subțiri, pentru un transfer optim de căldură în probă, cu rame robuste din policarbonat pentru rigiditate ridicată și stabilitate geometrică.

Noile noastre plăci pe bază biologică deschid noi uși pentru a face munca de laborator mult mai sustenabilă, fără a fi nevoie să revalidați protocoalele existente atunci când treceți de la plăcile noastre convenționale.

Sunt fabricate cu rășini polimerice din materii prime regenerabile pe bază biologică. Procesul de producție urmează abordarea de bilanț masic, în care uleiurile fosile sunt înlocuite cu resurse regenerabile de a doua generație (de exemplu, deșeuri și reziduuri din silvicultură, rafinarea uleiurilor vegetale sau ulei de gătit uzat). Polimerii biologici rezultați sunt identici din punct de vedere chimic cu polimerii obținuți din uleiuri fosile. Acest lucru ne permite să vă oferim aceleași proprietăți tehnice excepționale ca și plăcile noastre convenționale.

Unitățile noastre de producție sunt certificate "ISCC PLUS" de către organizația ISCC (International Sustainability & Carbon Certification).

Precizia ridicată a produselor este garantată de designul unic și de procesul special de fabricație. Fiecare placă individuală este o componentă de înaltă precizie în fluxul dumneavoastră de lucru, asigurând o reproductibilitate optimă.

Datorită numerelor de lot și a datelor de expirare gravate cu laser, plăcile PCR twin.tec Trace BioBased sunt perfecte pentru analize complexe, aplicații automatizate de mare randament și fluxuri de lucru reglementate. Acestea susțin trasabilitatea și documentația pentru audituri.

Pe lângă caracteristicile de mare randament și de conformitate, aceste microplăci au, de asemenea, o grilă de ghidare optică gravată cu laser și o matrice OptiTrack® pentru alinierea rapidă a godeurilor în timpul pipetarea manuală.

Toate plăcile Eppendorf sunt disponibile cu coduri de bare personalizate - puteți găsi aici Expertul nostru pentru coduri de bare.

Toate plăcile Eppendorf twin.tec sunt "PCR clean", adică. au fost testate pe loturi de către un laborator independent și acreditat și sunt certificate ca fiind lipsite de diverși contaminanți PCR comuni, inclusiv ADN, ARN, DNază, RNază și inhibitori PCR. Cu aceste microplăci puteți avea încredere maximă în rezultatele dumneavoastră.

Anchetă produs