Catalog

Eppendorf SE

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Inapoi la listă

PCR (Mastercycler® X40) de la Eppendorf SE

Anchetă produs  

Eppendorf Mastercycler X40 duce PCR-ul standard într-o nouă eră. Designul său futurist este asociat cu o calitate cunoscută. Performanța blocului fiabil din aluminiu este dezvoltată pentru o omogenitate excelentă a temperaturii. Un gradient de 12 coloane oferă o optimizare rapidă a PCR. Programele de la modelele Mastercycler mai vechi pot fi importate cu ușurință. Folosiți funcția de migrare a programelor pentru a transfera protocoale de la alte modele de ciclor, astfel încât să puteți începe imediat. Toată programarea se face rapid, intuitiv și confortabil prin intermediul unui ecran tactil cu suprafață de sticlă rezistentă la substanțe chimice și a interfeței de utilizator bine stabilite, utilizată și pentru Mastercycler X50. Mânerul poate fi manevrat cu o singură mână, iar SafeLid se adaptează automat pentru a aplica presiunea perfectă asupra probelor pentru protecția împotriva evaporării. Indiferent dacă folosiți tuburi și benzi de tuburi de 0,1 ml, 0,2 ml sau plăci PCR. Se poate utiliza orice tip de placă PCR - plăci cu fustă, semi-fustă și plăci fără fustă.

Pentru monitorizare și trasee de audit, puteți conecta Mastercycler X40 direct la Visonize LabSuite și, prin conectarea mai multor dispozitive Eppendorf Visionize onboard, vă puteți transforma laboratorul într-un laborator digital.

Toate acestea într-un termociclator care este doar puțin mai mare decât o bucată de hârtie și cântărește doar 7,25 kg.

Sustenabilitatea este o necesitate, de aceea Mastercycler X40 este livrat într-o cutie de carton stabilă și protectoare. Scurtul manual inclus este suficient pentru a începe imediat PCR-ul, iar manualul complet este disponibil în versiune digitală, accesibil prin intermediul unui cod QR de pe aparat.

Îmbunătățirea ergonomieiîn tot laboratorul

Ergonomia merge mult mai departe decât "scaunul proiectat ergonomic". La Eppendorf, am început să ne optimizăm dispozitivele de laborator pentru ergonomie la începutul anilor 1970.

În 2003, am lansat PhysioCare Concept®, concentrându-ne pe dispozitive ergonomice de manipulare a lichidelor, cum ar fi pipetele noastre.

În prezent, Eppendorf PhysioCare Concept s-a extins pentru a include multe produse de laborator, inclusiv ciclatoare PCR. Scopul nostru este de a oferi o soluție holistică pentru armonizarea fluxului de lucru din laborator cu sănătatea și bunăstarea dumneavoastră.

Pentru gama Eppendorf Mastercyler, acest lucru înseamnă:
' Închidere ergonomică a capacului
' Nivel redus de zgomot pentru condiții de lucru convenabile la bancă
' Amprenta mică pentru a permite poziționarea la îndemâna directă a brațului la bancul dumneavoastră
' "Concept standardizat de interfață cu utilizatorul" pentru manevrarea intuitivă a dispozitivelor
' Software ghidat pentru o manevrare ușoară

Documentație și urmărire simplă și intuitivă

Jurnalul electronic de laborator eLabJournal® oferă o soluție intuitivă și flexibilă pentru documentarea cercetării și urmărirea datelor de cercetare, inclusiv a temperaturilor optime ale ciclatorului PCR și a rezultatelor. Îmbunătățiți eficiența atunci când documentați, organizați, căutați și arhivați datele colectate. Cu suplimentele gratuite eLabJournal, puteți extinde funcționalitatea eLabJournal la un sistem complet integrat de gestionare a informațiilor de laborator.

Gestionarea eficientă a laboratorului și a dispozitivelor cu VisioNize® Lab Suite

Sunteți interesat să vă monitorizați dispozitivele de laborator și să primiți notificări, de exemplu, pentru alarmele dispozitivelor? Un laborator digital și conectat oferă chiar mai mult.

Obțineți acces la o gamă modulară de servicii digitale și alegeți ceea ce funcționează pentru laboratorul dumneavoastră. VisioNize Lab Suite oferă tot ceea ce aveți nevoie ca manager de laborator sau cercetător pentru a începe să vă gestionați digital laboratorul pentru o mai mare securitate a probelor, nevoi de conformitate și gestionare a întreținerii.

Anchetă produs