Catalog

GEDA GmbH

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

Inapoi la listă

Platforme de transport (GEDA 2500 Z/ZP) de la GEDA GmbH

Anchetă produs  

Premieră mondială! GEDA prezintă noua platformă de transport

Mai rapid, mai înalt, mai puternic și mereu "mai bun": Liderul de piață în domeniul platformelor de transport a reușit acest lucru pentru cea de-a 25-a aniversare a platformei sale de transport. Povestea de succes anterioară a familiei de platforme de transport GEDA continuă cu acest nou produs și va fi prezentată în exclusivitate la bauma 2022.

Puternic, confortabil și inovator - acest dispozitiv va stabili probabil noi standarde pentru viitor. Platforma de transport GEDA 2500 Z/ZP este noul venit de la GEDA și va fi prezentat în mod corespunzător pentru a coincide cu cea de-a 25-a aniversare a platformei de transport. Datorită sistemului inovator GEDA SVARIO-MAST, platforma de transport de ultimă generație este ghidată pe un singur catarg și are o capacitate de încărcare de 2500 kg. Aceste proprietăți fac din GEDA 2500 Z/ZP cea mai puternică platformă de transport ghidată de catarg disponibilă în prezent. Două controlere separate asigură faptul că GEDA 2500 Z/ZP poate fi utilizat ca un palan de ridicare pur material cu o viteză de ridicare de până la 40 m/min. Imediat după trecerea în modul platformă de transport, dispozitivul poate fi utilizat ca platformă de transport pentru deplasarea pasagerilor și a materialelor cu o viteză de ridicare de 12 m/min. Acest lucru facilitează transportul materialelor de construcție grele la locul de utilizare până la o înălțime de 200 m. Platforma confortabilă și mare, cu dimensiuni de 1,45 m x 3,55 m, poate transporta materiale de construcție și până la 7 pasageri în sus și în jos, rapid și în siguranță. Platforma extrem de înaltă (2,60 m) facilitează transportul mărfurilor voluminoase. Ușile cu aripi rabatabile (partea C) permit o încărcare confortabilă. Pentru încărcarea platformei pe un camion sau pentru transportul într-un container, acoperișul poate fi pur și simplu coborât la 2,10 m. Odată ajunsă pe șantier, instalarea poate începe imediat, ca în cazul tuturor platformelor de transport GEDA. GEDA 2500 Z/ZP extinde gama versatilă de platforme de transport și oferă o altă soluție pentru condițiile individuale de pe șantierul dumneavoastră.

Anchetă produs  

Mai multe produse din domeniul Platforme de transport

Platforme de transport ( GEDA MULTILIFT P18)

În dezvoltarea GEDA Multilift P18 a fost inclus know-how-ul încercat și testat al întregii game GEDA Multilift. Prin urmare, GEDA Multilift P18 dispune de o unitate de bază complet preinstalată, co...