Catalog

ITT Enidine GmbH

Inapoi la listă

Izolatori APU de la ITT Enidine GmbH

Anchetă produs  


Materialul din plasă de sârmă poate fi fabricat într-o multitudine de forme și dimensiuni pentru a se adapta nevoilor dumneavoastră specifice de aplicare. Unitățile auxiliare de putere (APU) sunt doar un exemplu de produs care poate beneficia de utilizarea tehnologiei cu plasă de sârmă. Caracteristicile sale de amortizare ridicată și ratele de elasticitate neliniară protejează APU de efectele performanțelor dure și ale mediilor dificile. Izolatorii APU pot preveni deteriorarea prematură a echipamentelor, pot îmbunătăți nivelurile de performanță și pot prelungi durata de viață, în special atunci când condițiile ar inhiba capacitățile unui elastomer standard.

Izolatorul APU Enidine oferă proprietăți excelente de rezistență la căldură și coroziune pentru a rezista la o gamă largă de condiții de mediu, inclusiv la temperaturi de funcționare de până la 800 ºF. Cel mai bun dintre toate, este o alternativă durabilă la un izolator elastomeric standard.

Sistemele de izolatori APU utilizează din ce în ce mai mult componente electronice care pot fi sensibile la vibrații. Pentru a prelungi durata de viață a acestor LRU, Endine poate proiecta, testa și fabrica suporturi de montare cu izolare integrală. Aceste suporturi sunt concepute pentru a atenua frecvențele normale de funcționare, rezistând în același timp și la încărcarea puternică introdusă de situațiile cu grad de gravitație ridicat.

Anchetă produs