Catalog

Eppendorf SE

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Inapoi la listă

Vârfuri de pipetă (epT.I.P.S.® BioBased) de la Eppendorf SE

Anchetă produs  

Eppendorf epT.I.P.P.S.® BioBased în volume de până la 1.250 µL deschid noi uși pentru a face munca de laborator mult mai durabilă, fără a compromite rezultatele experimentale. Prin utilizarea polimerului din a doua generație pe bază de bioprodus, fabricat din cel puțin 90% materii prime regenerabile (de exemplu, deșeuri și reziduuri de la rafinarea uleiului vegetal sau ulei de gătit uzat), amprenta de carbon legată de produs a acestor vârfuri de pipetă și vârfuri de pipetă cu filtru a fost redusă semnificativ. "Certificatele generale de calitate" privind conformitatea cu standardele și cerințele generale de calitate, certificatele de puritate specifice produsului și specifice lotului, precum și "Certificatele ACT" (certificare independentă privind impactul asupra mediului de la My Green Lab) confirmă calitatea binecunoscută a produsului la care vă puteți aștepta de la vârfurile de pipetă Eppendorf. La acestea se adaugă un factor de sustenabilitate care se va traduce printr-o amprentă de carbon semnificativ redusă pentru laboratorul dvs. atunci când utilizați în mod regulat aceste vârfuri de pipetă și vârfuri de pipetă cu filtru.

Ca și vârfurile noastre din polipropilenă fosilă, aceste vârfuri sunt fabricate conform unor standarde de calitate și puritate extrem de ridicate și sunt concepute pentru a acoperi toate cerințele specifice ale probelor dvs. Vârfurile de pipetă epT.I.P.P.S.® BioBased, ep Dualfilter T.I.P.S.® BioBased- și ep Dualfilter T.I.P.S.® BioBased- și ep Dualfilter T.I.P.S.® SealMax® BioBased, vârfurile de pipeta cu filtru SealMax® BioBased necesită mai puțină forță pentru a fi atașate și ejectate, în timp ce se etanșează complet și se completează perfect cu pipetele Eppendorf, cu care formează un sistem de pipetare complet integrat, oferind precizie, acuratețe și reproductibilitate maxime. Acestea completează în mod optim fluxul dvs. de lucru. În plus, acestea vă sprijină în a vă face laboratorul semnificativ mai ecologic.
De când consumabilele din sticlă au fost înlocuite de consumabilele din plastic pe bază de petrol, acestea au devenit de neînlocuit în laboratoarele din întreaga lume: Ele asigură standardele de calitate necesare în cercetările din ce în ce mai exigente. Aici se află provocarea din ce în ce mai mare în ceea ce privește durabilitatea. Acesta este motivul pentru care Eppendorf nu se concentrează doar pe dezvoltarea de noi produse, ci și pe materiale noi, mai prietenoase cu mediul. Am reușit chiar să găsim o polipropilenă bazată pe materii prime regenerabile, pe care o folosim acum pentru producția unei noi generații de vârfuri de pipetă.

. Vârfurile de pipetă pe bază de substanțe biologice nu sunt produse doar dintr-un material de bază mai sustenabil, ci sunt acum disponibile și într-o variantă de reîncărcare care îndeplinește aceleași cerințe de puritate și sterilitate ca și suporturile de unică folosință convenționale. Această variantă de reîncărcare economisește până la 54% din plasticul fosil în comparație cu rafturile convenționale și reduce semnificativ cantitatea de deșeuri de laborator. Noile reîncărcătoare se potrivesc perfect în binecunoscuta epT.I.P.P.S.® Box 2.0.

Astfel, ambele puncte - materia primă biobază pentru vârfurile de pipeta și utilizarea semnificativ redusă a plasticului pentru reîncărcătoare - contribuie la îmbunătățirea bilanțului de CO2 al laboratorului și la reducerea deșeurilor de laborator.

Anchetă produs  

Mai multe produse din domeniul Vârfuri de pipetă

Vârfuri de pipetă (epT.I.P.S.®)

Cu epT.I.P.P.S. - sistemul original Eppendorf "Totally Integrated Pipetting System" - vârfurile sunt adaptate în mod optim la pipetele Eppendorf și, bineînțeles, îndeplinesc, de asemenea, cerințele...

Sfaturi pentru filtre (ep Dualfilter T.I.P.S.®)

ep Dualfilter T.I.P.P.S. vârfuri cu filtru - Cea mai bună protecție a pipei și a probelor împotriva contaminării nedorite și neobservate cu aerosoli, picături și stropiri.

vârfurile filtran...