Catalog

LK Metallwaren GmbH

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

Inapoi la listă

Separator tangențial de la LK Metallwaren GmbH

Anchetă produs  

Separare în trei faze pentru cea mai mare eficiență

Funcționarea separatoarelor tangențiale în tratarea apei este proiectată pentru comportamentul diferit al fluxului și diferențele de densitate ale apei, lichidelor ușoare și sedimentelor. Separatoarele simple separă sedimentele de lichid prin scufundare. Prin aplicarea forțelor centrifuge și radiale, separatorul tangențial este capabil să separe simultan lichidele ușoare și sedimentele (acestea din urmă până la o dimensiune a particulelor de 5 µm).

Eficacitatea deosebită a separatoarelor tangențiale LK se bazează pe separarea lor în trei faze, constând în faza ușoară, faza de apă curată și faza de sedimente, precum și pe un extractor de ulei cu dublă acțiune. Designul înalt permite o amprentă mică, astfel încât separatorul poate fi integrat chiar și în spații restrânse.

În plus, separatoarele tangențiale LK sunt ideale pentru pretratarea pentru etapele ulterioare de filtrare sau pentru alte etape de tratare a apei; în această funcție, ele pot fi, de obicei, montate ulterior în instalațiile existente fără complicații. Aceasta este o opțiune mai ales dacă scopul este de a ușura în mod eficient procedurile ulterioare. Împreună cu separatorul de lichide ușoare, separatorul tangențial asigură o separare fiabilă maximă a fazelor grele și ușoare - în special în cazul încărcăturilor mari de impurități și al mediilor care sunt dificil de separat.

Anchetă produs