Catalog

LK Metallwaren GmbH

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

Inapoi la listă

Sisteme de filtrare de la LK Metallwaren GmbH

Anchetă produs  

Configurație personalizată a sistemului în funcție de cerințele clientului

Proiectare individuală a instalației cu componente standardizate: Aceasta este oferta noastră pentru utilizatorii de instalații și procese de filtrare. Fie că este vorba de utilizarea în industria metalurgică, pentru tratamente de suprafață, în sectorul auto sau în ingineria instalațiilor, suntem capabili să adaptăm configurațiile sistemelor noastre la cerințele dumneavoastră exacte. Acest lucru este valabil nu numai pentru caracteristicile speciale care implică utilizarea unor medii speciale, specifice clientului.

Datorită construcției modulare pe care o folosim, sistemele de filtrare pot fi scalate cu o întindere mare și pot fi integrate în sistemele existente aproape în voie, chiar și în situații de spațiu complexe.

Sistemul nostru de curățare cu membrană este deosebit de eficient datorită procesului său specific de curățare, care poate fi încălzit cu schimbătoare de căldură, deoarece obține o mare parte din energia de încălzire, e.g. din utilizarea căldurii reziduale sau de proces.

Prin utilizarea unor materiale deosebit de calitative, cum ar fi oțelul inoxidabil și ceramica (pentru membrană), garantăm o longevitate mult peste medie, precum și intervale lungi de întreținere, cu cheltuieli reduse de timp și materiale pentru operator.

Componente suplimentare

  • Pretratare în mai multe etape pentru a ușura procesul de filtrare
  • Pretratamente (separator de lichide ușoare, captator de nămol, filtru cu sac etc.)
  • Module de post-tratare: Deshidratarea concentratelor, reducerea volumului de eliminare a reziduurilor
  • Posibilitate de servicii complete
  • Servicii post-vânzare, inclusiv păstrarea în stoc a curățătorilor de membrane LK

Anchetă produs