Catalog

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

Inapoi la listă

Mașină de lipit în vid (VVBM 200) de la iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

Anchetă produs  

  1. În plus față de sistemele noastre de inducție dovedite pentru tehnologia de lipire, oferim, de asemenea, sistemul nostru inovator de lipire în vid VVBM 200 (mașină verticală de lipire în vid) din 2018. Pentru a oferi și companiilor mici și mijlocii cu un volum total mai mic o soluție adecvată, am dezvoltat VVBM150, mai compact și mai rentabil, care este disponibil din 2022.

    . Mașina de lipit în vid se caracterizează prin designul vertical al camerei de vid, care face ca întreaga lungime de 350 mm (sau 240 mm pentru VVBM150) să poată fi utilizată pentru componente. Componentele pot fi plasate pe diferite niveluri (toate cu 25 mm posibil), iar controlul nostru de temperatură pe 3 zone (sau 2 zone pentru VVBM150) asigură o distribuție optimă a temperaturii în interiorul camerei de vid. Ca urmare, sunt posibile diferențe de temperatură mai mici de 10 °C. Pentru a menține contaminarea sistemului și a componentelor la un nivel cât mai scăzut posibil, am ales un tub de sticlă de cuarț ca și cameră de vid, pentru a lucra cât mai puțin metalic. Acest lucru duce la o optimizare suplimentară a calității componentelor produselor brazate în vid.

    Sistemul nostru de lipire în vid are, de asemenea, o fereastră de vizualizare încorporată pentru controlul și dezvoltarea procesului. Oferim clienților noștri nu numai sistemul în sine, ci și consultanță cuprinzătoare cu privire la procesul de lipire, inclusiv selectarea lipiturii și a procesului.

    Exclusiv cu VVBM200, oferim opțiunea de a integra răcirea cu azot activ pentru a reduce durata totală a ciclului. În plus, sistemul este echipat cu un control al presiunii parțiale pentru a evita degazarea argintului din aliajele de lipit active la temperaturi mai ridicate. Acest lucru este deosebit de relevant pentru aplicații precum MKD sau lipirea CVD pentru a obține rezistențe ridicate.

    Pe scurt, vă oferim următoarele avantaje:

    Designul vertical al camerei de vid pentru o utilizare maximă a spațiului
    Fereastră de vizualizare pentru controlul și dezvoltarea procesului
    Exclusiv pentru VVBM200: Controlul presiunii parțiale pentru lipirea la temperaturi mai ridicate (fără degazare a argintului)
    Exclusiv pentru VVBM200: Răcire opțională cu azot pentru a reduce timpul total al procesului
    Omogenitate ridicată a temperaturii de mai puțin de 10 °C datorită controlului temperaturii în 3 zone (resp. controlul temperaturii pe 2 zone cu VVBM150)


Pentru mai multe informații despre sistemul nostru de lipire în vid, vă recomandăm videoclipul nostru de produs sub următorul link: https://www.youtube.com/watch?v=8d_108ZymKU

Anchetă produs  

Mai multe produse din domeniul Vacuum brazing

Aparat de lipit / lipit în vid (VVBM150)

În plus față de sistemele noastre de inducție dovedite pentru tehnologia de lipire, din 2018 oferim, de asemenea, sistemul nostru inovator de lipire în vid VVBM 200 (mașină verticală de lipire în v...