Catalog

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

Inapoi la listă

Modul de detecție digitală (HTM502 ) de la E+E Elektronik Ges.m.b.H.

Anchetă produs  

Modulul de detecție HTM502 al producătorului austriac de senzori E+E Elektronik oferă o soluție rentabilă pentru măsurarea umidității și a temperaturii.

Acesta se caracterizează prin implementare ușoară, precizie și fiabilitate ridicate. Integrarea și interschimbabilitatea prin intermediul interfeței I2C permit implementarea rapidă a proiectului. Protecția integrată a senzorului și carcasa robustă din punct de vedere mecanic susțin o gamă largă de aplicații. Modulul este deosebit de potrivit pentru aplicațiile sensibile la preț din sectorul HVAC, dar și pentru aplicații industriale.
Precizie excelentă a măsurătorilor, design robust

Modulul de detecție HTM502 măsoară umiditatea și temperatura cu o precizie de ±2,0% RH și ±0,3 °C (0,54 °F) și poate fi utilizat în aplicații între 5 °C și 60 °C (41...140 °F). Carcasa robustă conferă modulului o mare stabilitate mecanică și asigură o manevrare ușoară prin prevenirea contactului accidental cu elementul de detecție. Acoperirea integrată a senzorului E+E protejează elementul de detecție împotriva murdăriei și coroziunii, îmbunătățind performanța măsurătorilor și stabilitatea pe termen lung în medii dificile și solicitante.

Integrare rapidă prin I2C

Interfața I2C permite integrarea ușoară a modulului de umiditate și temperatură, ceea ce înseamnă că proiectele pot fi implementate rapid. HTM502 oferă două moduri de funcționare a măsurătorilor (modul de măsurare cu o singură tragere sau modul de măsurare periodică) și acceptă viteze de comunicare de până la 1000 kHz. Datorită tensiunii de alimentare reduse de 2,35 - 3,60 V și a necesarului redus de curent, modulul este, de asemenea, potrivit pentru aplicații cu un consum redus de energie.

Instalare și înlocuire ușoară

Designul HTM502 se pretează la o instalare ușoară, fără costuri suplimentare de implementare sau lucrări de lipire. Datorită fișei de conectare cu 4 pini, modulul de detecție poate fi înlocuit rapid pe teren.

Anchetă produs