Catalog

CARL FUHR GmbH & Co. KG

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

Inapoi la listă

Elemente de blocare (autosafe 837) de la CARL FUHR GmbH & Co. KG

Anchetă produs  

Închidere automată în mai multe puncte cu mânere cu pârghii cu acționare electrică și zăvor secundar de tip 10 cu combinație de zăvor și zăvor pivotant

Ideal pentru ușile de proprietate cu acces controlat Autosafe 837 este echipat cu un mâner de pârghie pe ambele părți și este ideal pentru ușile de trecere în care pot intra doar persoanele autorizate. În poziția de bază, ambele mânere se află în poziție de repaus. Pentru a deschide ușa, mânerele sunt activate electric prin intermediul unui control al accesului. În plus, tipul 10 oferă întotdeauna o închidere automată fiabilă. Acest lucru este posibil datorită tehnologiei noastre moderne DuoSecure. Un alt plus: funcția comutabilă de curent de lucru/curent silențios, de exemplu pentru cerințele pompierilor.

Funcții:

Mod curent de lucru

Blocare: Când ușa este închisă, două zăvoare de zăvorâre, două zăvoare de balansare stabile și zăvorul din mijloc se extind automat la 20 mm. Toate elementele sunt asigurate împotriva împingerii înapoi. Zăvoarele sunt în poziție neutră, astfel încât ușa nu poate fi deschisă. Poziția de blocare poate fi monitorizată electronic.

Deblocare din exterior: Ușa este deschisă prin intermediul unui control de acces cu fir, al unui sistem de interfon, al unui temporizator sau similar, care activează mânerele temporar sau permanent. Alternativ, mânerele pot fi activate prin rotirea cheii cilindrului.

Deblocare din interior: Funcție identică cu cea din exterior.

Modul cu circuit închis

Închidere: Când ușa este închisă, două zăvoare de blocare, două zăvoare de balansare stabile și zăvorul din mijloc se extind automat la 20 mm. Toate elementele sunt asigurate împotriva împingerii înapoi. Bolțurile de zăvorâre se află în poziție de repaus atâta timp cât încuietoarea este alimentată. Poziția de blocare poate fi monitorizată electronic.

Deblocare din exterior: Imediat ce cade curentul, de exemplu în cazul unei pene de curent sau al unei opriri controlate de un sistem de alarmă de incendiu, ambele mânere cu pârghie sunt activate. Astfel, ușa poate fi deschisă din ambele părți. Alternativ, mânerele pot fi activate ca de obicei cu o rotire a cheii cilindrice sau prin intermediul controlului accesului.

Deblocare din interior: Funcție identică cu cea din exterior. autosafe 837P - Acces controlat - opțiune de evacuare în orice moment Cu varianta de panică

autosafe 837P, datorită funcției de panică integrate, este posibilă în orice moment o evacuare sigură din interior în caz de pericol. Trebuie acționat doar mânerul cu maneta sau bara de panică. Această încuietoare de ușă de evacuare este testată și certificată în conformitate cu EN 179 și EN 1125.

Anchetă produs  

Mai multe produse din domeniul Elemente de blocare

Elemente de blocare (autosafe 833 / autotronic 834)

Încuietori automate

Încuietorile automate de la FUHR sunt concepute pentru utilizarea în sectorul privat, precum și în clădirile comerciale. Acestea permit realizarea celor...

Elemente de blocare (autosafe 835 /autotronic 836)

Încuietori automate cu tehnologie DuoSecure
Securitatea inteligentă a ușilor înseamnă astăzi: Închidere automată fără blocare. FUHR face posibil acest mare plus de siguranță ș...