Catalog

CARL FUHR GmbH & Co. KG

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

Inapoi la listă

Încuietori cu pârghie (multisafe 854) de la CARL FUHR GmbH & Co. KG

Anchetă produs  

multisafe 854 - Blocare automată multipunct cu acționare prin mâner

Funcția automată a multisafe 854 înlocuiește în mod convenabil blocarea cu mâner necesară cu încuietori cu pârghie. Blocarea se realizează printr-o singură rotire a cheii. Pentru deschidere este suficientă o simplă acționare a mânerului. În funcție de cerințe, încuietoarea poate fi echipată cu pivoți cu role sau cu o combinație de pivoți și pivoți cu role. Sunt disponibile bare de blocare continue asortate și, de asemenea, piese de blocare individuale.

Blocare: Blocarea are loc în mod automat atunci când ușa este închisă. Bolțul principal este apoi întins cu o rotire a cheii pentru a fixa încuietoarea.

Deblocare din exterior și din interior: Pentru deblocare, zăvorul se retrage cu cheia cilindrului și apoi se retrag celelalte puncte de blocare prin acționarea mânerului de manevră în jos. Încuietoarea este retrasă prin intermediul mânerului de levier.

multisafe 856 - Închidere multipunct acționată prin mâner pentru uși de intrare laterale

Sistemul multisafe 856 acționat prin pârghie este sistemul de blocare optim pentru ușile de intrare laterale. Transmisia mare de putere la acționarea mânerului de levier asigură o operare ușoară la blocare și deblocare. Ușa poate fi deschisă din interior și din exterior până când zăvorul principal este întins cu ajutorul cheii.

Blocare: Ușa se blochează prin acționarea mânerului cu pârghie în sus. Apoi, zăvorul principal este întins cu o singură rotire a cheii pentru a asigura blocarea.

Deblocarea din exterior și din interior: Pentru deblocare, zăvorul mort este retras cu cheia cilindrului și apoi celelalte puncte de blocare sunt retrase prin acționarea mânerului pârghiei în jos. Încuietoarea este retrasă prin intermediul mânerului de levier.

multisafe 859 - închidere multipunct cu pârghie cu pârghie de închidere cu pârghie divizată

Multisafe 859 acționat prin pârghie garantează un nivel ridicat de confort de blocare cu o manevrare ușoară. Este potrivit atât pentru ușile de intrare principale, cât și pentru cele laterale. Încuietorile secundare sunt extinse prin tragerea în sus a mânerului pârghiei. Ele asigură astfel securitatea dorită și o etanșeitate permanentă a ușii. Plus de siguranță suplimentar: Pentru deschiderea din exterior, zăvorul poate fi retras numai cu ajutorul cheii de cilindru.

Blocare: Încuietoarea se blochează prin împingerea mânerului în sus. Apoi, zăvorul principal este întins cu o singură rotire a cheii pentru a fixa încuietoarea.

Deblocarea din exterior: Pentru deblocare, zăvorul se retrage cu ajutorul cheii de la cilindru și apoi se retrag celelalte puncte de blocare prin acționarea mânerului pârghiei în jos. Încuietoarea este retrasă cu cheia de cilindru.

Deblocarea din interior: Pentru deblocare, zăvorul se retrage cu cheia de cilindru și apoi se retrag celelalte puncte de blocare prin acționarea mânerului de levier în jos. Zăvorul este retras prin intermediul mânerului de pârghie.

multisafe 869 - închidere multipunct acționată prin pârghie cu aranjament inversat al pârghiei și al cilindrului

Multisafe 869 acționat prin pârghie surprinde prin manevrarea sa deosebit de comodă. Acest lucru se datorează faptului că cilindrul a fost dispus deasupra mânerului. Acest sistem de închidere este potrivit atât pentru ușile de intrare principale, cât și pentru cele laterale. Încuietorile secundare se extind prin tragerea în sus a mânerului pârghiei. Ele asigură astfel securitatea dorită și o etanșeitate permanentă a ușii. Un plus de siguranță suplimentar: Pentru deschiderea din exterior, zăvorul poate fi retras numai prin intermediul cheii de la cilindru.

Blocare: Încuietoarea se blochează prin împingerea mânerului în sus. Apoi, zăvorul principal este extins cu o singură rotire a cheii pentru a asigura încuietoarea.

Deblocarea din exterior: Pentru a debloca, zăvorul se retrage cu cheia cilindrului, apoi celelalte puncte de blocare sunt retrase prin acționarea mânerului de levier în jos. Încuietoarea este retrasă cu cheia de cilindru.

Deblocarea din interior: Pentru deblocare, zăvorul se retrage cu cheia de cilindru și apoi se retrag celelalte puncte de blocare prin acționarea mânerului de levier în jos. Zăvorul este retras prin intermediul mânerului de pârghie.

Anchetă produs  

Mai multe produse din domeniul Încuietori de uşi

Sistem de închidere multipunct cu acționare prin cheie (855, 855GL)

Multi-locked - siguranță constantă

Multisafe-ul cu cheie 855/855GL încântă prin funcționarea sa lină și confortul ridicat de blocare. Este ideal pentru utilizarea la ușile...