Catalog

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Inapoi la listă

Instrumente pentru stomatologie de la Heimerle + Meule GmbH

Anchetă produs  

Set de instrumenteceramice
Acest set de instrumente ceramice este complet cu toate instrumentele, disponibil în două versiuni: Fie cu peria Kolinsky, fie în versiunea cu peria exclusivă N.era. Ca și în cazul tuturor instrumentelor Smile Line, toate instrumentele sunt alcătuite din piese individuale care pot fi achiziționate separat.

Set de instrumente de epilare cu ceară
Un set de instrumente complet pentru lucrările de epilare cu ceară, echipat cu instrumente exclusive fabricate în Europa. Desigur, aceste instrumente pot fi, de asemenea, demontate, iar piesele individuale corespunzătoare sunt disponibile separat - o investiție rezonabilă!

Set de instrumente compozite
La fel ca în cazul tuturor seturilor de instrumente, setul compozit este, de asemenea, complet modular. Pe lângă instrumentele complete, veți găsi, de asemenea, un mâner unic pentru crearea instrumentului dvs. personal preferat!

Micro-Vibes 2
Un instrument multifuncțional de mărimea unui stilou pentru amestecarea materialelor ceramice, compactarea spațiilor libere etc. Un excentric în micromotoare oferă microvibrații pentru precizie și perfecțiune în lucrările ceramice delicate.
Disponibil în set, cu accesoriu spatulă, accesoriu cu vârf dublu și baterie. 3 atașamente suplimentare pentru spatule pot fi comandate ca accesorii într-un set sau individual.

Șurubelnițe pentru implanturi
Setul de șurubelnițe pentru implanturi este echipat cu 8 șurubelnițe diferite de lungime standard. Cubul din aluminiu este anodizat (natural), opțional disponibil și în varianta anodizată neagră. Pentru personalizare, șurubelnițele pot fi comandate cu sau fără mâner sau cu un mâner din lemn; de asemenea, este posibil să echipați cubul în funcție de nevoile dumneavoastră.

SIDEKICK
Setul de șurubelnițe pentru implanturi SIDEKICK conține 9 modele (fiecare în 3 lungimi), compatibile cu cele mai importante sisteme de implanturi de pe piață.
Disponibil în varianta "Basic" cu un cap de șurubelniță în lungime standard pentru fiecare sistem (9 buc.) sau în varianta "Master" cu trei lungimi diferite pentru fiecare sistem (27 buc.).

Anchetă produs