Catalog

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Inapoi la listă

Electroplating systems de la Heimerle + Meule GmbH

Anchetă produs  

Tehnologia de electroformare
Cel mai simplu mod de a produce cadre metalice autoportante printr-un proces electrochimic, fără turnare, sinterizare și fără investiții costisitoare în echipamente - acesta este modul în care înțelegem termenul "electroformare". Ca să spunem așa, "destul de întâmplător", sistemul Gramm Electroforming System (GES) obține rezultate extrem de estetice, precise și reproductibile, confirmate de cercetători recunoscuți în domeniul materialelor și clinici.

Încă din 1989, Gramm GmbH a realizat o descoperire majoră pe piața dentară cu GAMMAT 12, prima unitate de electroformare complet automată. În următoarele decenii, s-au întâmplat multe în tehnologia dentară și, de asemenea, în dezvoltarea echipamentelor dentare. Eficiența economică maximă cu cea mai mică investiție posibilă, precum și precizia și biocompatibilitatea au devenit din ce în ce mai atractive pentru tehnicianul dentar, pentru medicul dentist și, nu în ultimul rând, pentru pacient.

Am acceptat cu plăcere această provocare și, astfel, tehnologia de electroformare s-a impus ca lider de piață la nivel mondial. Astăzi putem spune că în viitor vom produce aceste grupuri de produse în jurul sistemului de electroformare în propria noastră companie și vom continua astfel strălucitoarea procesiune triumfală în tehnologia dentară. Cel mai bun lucru este că inima sistemului se numește în continuare GAMMAT®optimo 2!

Unitatea actuală pentru GES GAMMAT®optimo 2 este bine stabilită în toată Germania de către reprezentanții noștri de vânzări. Operațiunea extrem de simplă oferă rezultate perfecte în fabricarea protezelor combinate pe zirconiu, aliaje dentare din metale prețioase și metale neprețioase cu utilizare redusă a băii de aur. Funcția de reciclare integrată în aparat prelucrează chiar și cele mai mici reziduuri de aur - economic, calculabil, convingător!

Anchetă produs