Catalog

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Inapoi la listă

Materiale plastice de înaltă performanță pentru proteze de la Heimerle + Meule GmbH

Anchetă produs  

Rășini moderne de înaltă performanță pentru tehnologia CAD/CAM

Varietatea de produse în tehnologia dentară aproape că a explodat de la introducerea tehnologiei CAD/CAM. Chiar și în cazul acrilicelor pentru o gamă largă de aplicații, gama de semifabricate și semifabricate oferite este enormă. cu toate acestea, există mari diferențe de calitate, care nu sunt vizibile din exterior și care se datorează în principal procesului de fabricație.

Ținând cont de standardele noastre înalte de calitate, am decis să folosim în acest domeniu termoplasticele de înaltă calitate de la DentalPlus GmbH. Suntem asociați cu DentalPlus de mulți ani prin procesul de turnare prin injecție și suntem familiarizați de mult timp cu materialele sub formă de cartușe și cu biocompatibilitatea acestora. Printr-un proces patentat, DentalPlus a reușit să îndeplinească aceste cerințe și sub formă de semifabricate. Cercetările constante și dezvoltările ulterioare dovedesc omogenitatea extremă, precizia de montare fără spații, rezistența ridicată la rupere și la încovoiere, precum și stabilitatea culorii de-a lungul multor ani. "Rășinile DentalPlus" înseamnă, de asemenea: cea mai mare compatibilitate cu organismul și inofensivitate fiziologică, bine dovedită chiar și în cazul pacienților sensibili, estetică excelentă și durabilitate pe termen lung - și, bineînțeles, "Made in Germany"!

Domeniul de aplicare al acrilicelor de înaltă performanță în tehnologia dentară nu se mai limitează la restaurările provizorii. Proteze totale și parțiale, coroane și punți, atele, tehnica de turnare a modelelor și a închiderii, provizorii de lungă durată complet anatomice - alegeți între Eldy Plus®, Polyan Plus®, Dentalos Plus® sau PMMA Economic Line în funcție de indicație.

Anchetă produs