Catalog

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Inapoi la listă

Ceramică de oxid de zirconiu de la Heimerle + Meule GmbH

Anchetă produs  

Dezvoltările din zirconiu în domeniul materialelor CAD/CAM au crescut rapid în ultimii ani. Unul dintre principalele progrese este accesul la noi materiale prefabricate la nivel industrial, care permit o creștere a calității prin automatizare, precum și o reproductibilitate ridicată. Dioxidul de zirconiu și-a dovedit valoarea în domeniul materialelor CAD/CAM. În prezent, acestea sunt sinonime atât cu rezistența, cât și cu o estetică foarte ridicată.

Când am căutat un partener care să ne ofere posibilitatea de a ne extinde portofoliul în acest sector extrem de interesant, am găsit ceea ce căutam la pritidenta® GmbH. Nu numai produsele de înaltă calitate ne-au convins imediat, dar și politica companiei este absolut în concordanță cu Heimerle + Meule.

pritidenta® GmbH dezvoltă produse pentru tehnicienii dentari și stomatologi care combină estetica ridicată cu producția eficientă și automatizarea în sectorul CAD/CAM. Scopul este de a oferi clienților noștri o soluție de înaltă calitate la un raport corect preț-performanță. Materialele CAD/CAM realizate din zirconiu dentar sunt fabricate exclusiv în Germania: "Made in Germany"!

Descrierea materialului
Toate priti®multidiscurile ZrO2 sunt realizate din materiale de înaltă puritate. Procesul certificat de presare uniaxială cu recompresie izostatică ulterioară oferă cel mai înalt grad de siguranță. Sondele de zirconiu puternic compactate garantează o contracție de sinterizare definită, precum și rezultate perfecte de frezare și, astfel, reprezintă baza pentru un rezultat estetic de înaltă calitate și eficient din punct de vedere al costurilor.

Anchetă produs