Catalog

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Inapoi la listă

Piese strunjite și frezate de la Heimerle + Meule GmbH

Anchetă produs  

La Heimerle + Meule, producem piese strunjite și frezate din toate aliajele standard de metale prețioase, îndeplinind cele mai înalte cerințe de calitate și, în același timp, deservind o gamă variată de piețe. Know-how-ul nostru cuprinzător acoperă producția de piese de precizie din metale prețioase, împreună cu produse unice și produse în serie pentru industria bijuteriilor și a ceasurilor, piese pentru sectorul de lux și, nu în ultimul rând, piese concepute pentru a face față celor mai exigente aplicații industriale.

Utilajele noastre interne sunt echipate cu tehnologie de strunjire și frezare de ultimă generație. Acest lucru, combinat cu echipa noastră de angajați experimentați și cu vechime, ne permite să îndeplinim cele mai înalte cerințe ale industriei de prelucrare a metalelor prețioase și să răspundem la toate cerințele clienților noștri. Prin utilizarea celor mai noi tehnologii și a proceselor de fabricație controlate, livrăm întotdeauna piese sofisticate, care sunt perfect prelucrate până în cele mai mici detalii.

Soluțiile inovatoare, dar rentabile, reprezintă punctul nostru forte - chiar și atunci când este vorba de cerințe complexe în ceea ce privește proiectarea și execuția. Sistemul nostru modern de management al calității și serviciile remarcabile pentru clienți sunt încă un indiciu al reputației internaționale a
Heimerle + Meule ca partener competent. Toate produsele și serviciile noastre respectă cele mai stricte standarde de calitate și sunt supuse în permanență unor controale de calitate. Alegeți-ne să fim partenerul dumneavoastră competent și de încredere!

Anchetă produs