Catalog

Franke GmbH

Franke GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Franke GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Inapoi la listă

Rulment ușor de la Franke GmbH

Anchetă produs  

Competență în domeniul construcțiilor ușoare

Datorită tehnologiei lor brevetate, rulmenții cu șină de sârmă Franke oferă o libertate maximă de proiectare fără a compromite capacitatea de încărcare.

Construcția învelișului poate fi realizată într-o varietate de materiale ușoare, iar geometria sa poate fi adaptată în mod optim la aplicația respectivă.

Cu experiența noastră de mulți ani în proiectarea de soluții individuale de rulmenți, vă putem oferi un sprijin optim în materie de construcții ușoare - de la dezvoltare la asamblare, experții noștri sunt întotdeauna la dispoziția dumneavoastră pentru a vă oferi asistență competentă.

Avantajele rulmenților ușori Franke

Prin utilizarea materialelor ultraușoare și a tehnicilor de fabricație de ultimă generație, rulmenții ușori Franke permit economii substanțiale de greutate, energie și spațiu. Principiul Franke al căilor de rulare din sârmă încastrată asigură, cu toate acestea, menținerea rigidității și a preciziei maxime - pe toată durata de viață. De asemenea, garantează o adaptare optimă la aplicația dumneavoastră.

Informații suplimentare

Anchetă produs  

Mai multe produse din domeniul Rulmente pentru fire

Rulmente pentru fire

Rulmenții Franke Wire Race sunt livrați fie separat ca elemente de rulmenți (doar inele de rulare, elemente de rulare, colivie), fie împreună cu structura de potrivire ca ansamblur...

Rulmente pentru fire

Rulmenți cu greutate redusă de la Franke cea mai înaltă performanță la o greutate minimă

Prin utilizarea materialelor ultraușoare și a celor mai recente tehnici de fabrica...

rulmenți rulanți cu acționare directă (LER)

Elementele de rulmenți Franke de tip LER sunt potrivite pentru viteze de rotație și precizii medii. Acestea conving prin funcționare lină, dinamică ridicată și spațiu de instalare compact. Datorită...