Catalog

Stingl Systems GmbH

Inapoi la listă

Asigurări de puţuri (Stingl safety door) de la Stingl Systems GmbH

Anchetă produs  

Ușa de siguranță Stingl - universală și sigură
Protecția arborelui pentru modernizarea și construcțiile noi

În special în timpul modernizării clădirilor existente cu trafic nepublic (de exemplu, locuitorii casei și oaspeții hotelului), dar și în clădirile noi, deschiderile puțului trebuie să fie asigurate împotriva căderii și împotriva căderii de obiecte.

În acest caz, este necesară o soluție sigură, flexibilă, pe toată suprafața și stabilă. Abordarea ușilor de siguranță Stingl își arată aici toată puterea în comparație cu soluțiile convenționale, cum ar fi ușile de construcție și panourile OSB, în imaginile următoare. În loc să fie găurit și fixat cu dibluri, acesta este pur și simplu fixat în poziție cu o potrivire pozitivă.

Ușile rotative pentru ușa de siguranță Stingl sunt formate dintr-un miez de tablă trapezoidală și sunt închise de un cadru din aluminiu. În funcție de deschiderea ușii, încuietorile cu bolț rotativ pot fi deplasate orizontal și fixate. În cazul în care golurile ușilor sunt prea scurte sau nu sunt disponibile deloc, se pot folosi alte elemente de colț de prag ca alternativă, dar acestea trebuie să fie fixate cu dibluri la prag sau la peretele de zidărie/ beton.

Ușile pot fi articulate în orice moment la dreapta sau la stânga. În acest scop, este necesară doar o modificare minoră a suporturilor verticale și relocarea încuietorilor de prindere.

Opțional, ușa de siguranță Stingl poate fi completată cu o protecție laterală în trei părți (balustradă, balustradă pentru genunchi și balustradă pentru picioare). În cazul în care trebuie efectuate diverse lucrări pe puțul deschis în scurt timp, atunci când ușile sunt deschise, protecția laterală servește ca protecție suplimentară împotriva căderilor. La contravântuirea suporturilor verticale ale ușii, pragul ușii și lintelul trebuie să poată absorbi o sarcină verticală de V = 3,6 kN.

Forța de strângere poate fi verificată vizual și monitorizată cu ajutorul arcurilor cu disc. Ușa de siguranță Stingl poate fi deschisă și blocată din exteriorul și din interiorul arborelui cu ajutorul a patru încuietori triunghiulare (2 pentru fiecare element de ușă). În funcție de lățimea ușii, se plasează un profil telescopic pe prag și se întărește. Astfel, profilul oferă o siguranță suplimentară în ceea ce privește poziția suporturilor verticale de contravântuire.


Consilier de produs: Dirk Schöffler

Anchetă produs  

Mai multe produse din domeniul Asigurări de puţuri

Suport de montare pentru bariere de arbore în formă de z

Suport din oțel plat pentru dibluri pentru a asigura că ridicările în zona pieptului, genunchilor și picioarelor sunt fixate în conformitate cu reglementările.

Oțel plat 60 x 3 mm, 250 mm l...