Catalog

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

  • DIN ISO 9001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

Inapoi la listă

Plăci de circuite electronice din sticlă (IMPAeGlass ) de la Irlbacher Blickpunkt Glas GmbH

Anchetă produs  

Imprimarea de electronice pe sticlă este hobby-ul nostru. De mai bine de 15 ani, imprimăm serigrafic piste conductoare și circuite complete direct pe substraturi de sticlă. Pentru clienții noștri, acest lucru deschide posibilități inovatoare pentru un design HMI modern, cu aspect de înaltă calitate. În acest fel, placa de circuit imprimat convențională poate fi înlocuită cu sticla în numeroase domenii de aplicare.

Aplicăm diferite straturi de culoare pe sticlă folosind serigrafie ceramică anorganică și, mai presus de toate, ecologică. În cazul electronicii, acestea sunt apoi completate prin imprimarea funcționalizată a structurilor de piste conductoare și a circuitelor electronice. Schema electronică nu este vizibilă din față. În procesul ulterior de întărire, straturile funcționale individuale de smalț formează o legătură materială.

Producem lucrările de artă corespunzătoare în cadrul companiei folosind sisteme de expunere de înaltă rezoluție. În producția de serie se pot realiza lățimi de structură de până la 80 µm (pas fin).

Sticla funcționalizată electronic cu circuitul său imprimat este apoi asamblată în mod convențional prin SMD. microcontrolerele obișnuite de tip QFN (sau MLF), SOP sau SSOP pot fi procesate fără probleme.

Anchetă produs