Catalog

Eppendorf SE

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Inapoi la listă

Tuburi (BioBased) de la Eppendorf SE

Anchetă produs  

Noua generație de tuburi "Eppendorf Tubes® BioBased" este fabricată din 90 % materie primă "biocirculară", pe bază de materii prime regenerabile (reciclate, de exemplu, din deșeuri și reziduuri de uleiuri alimentare) și 10 % materie primă de origine fosilă. Astfel, aceste tuburi în mărimile de 5,0 ml, 15 ml, 25 ml și 50 ml cu capac cu șurub sunt fabricate din polipropilenă certificată pe bază de materii prime regenerabile, reciclate și sunt denumite "BioBased".

Acest lucru înseamnă că Eppendorf nu se mai concentrează doar pe dezvoltarea de noi produse, ci și pe noi materiale de fabricație. În conformitate cu conceptul "Reducere, reutilizare, reciclare", obiectivul principal este acela de a produce produse polimerice într-un mod mult mai sustenabil, fără a compromite calitatea garantată a produselor și performanța necesară în cercetarea din ce în ce mai exigentă.

Centrul de producție de consumabile din Oldenburg/Germania îndeplinește cerințele sistemului de certificare ISCC PLUS (International Sustainability & Carbon Certification)În plus, sustenabilitatea tuburilor este certificată de "My Green Lab®" cu "Certificatele ACT" (Accountability, Consistency, Transparency).

Informații suplimentare

Anchetă produs  

Mai multe produse din domeniul Vase de reacţie

Tuburi conice 25ml (Amber / Protein LoBind® )

Înlocuiți tubul conic convențional în fluxul dvs. de lucru și experimentați noile posibilități oferite de Eppendorf Conical Tubes 25 mL.

Acestea economisesc spațiu de depozitare, reduc r...

Vase de reacţie (Eppendorf Tubes® 3810X)

Designul ușor de deschis și ușor de închis al Eppendorf Tubes® 3810X oferă o operare practică, ergonomică și fiabilă cu o singură mână. Fie că este vorba de pregătirea probelor, centrifugare sa...