Catalog

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Inapoi la listă

Sisteme de măsurare a roților de la Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Anchetă produs  

Sistemepentru măsurarea vitezei, detectarea poziției și măsurarea lungimii

Sistemele de roți de măsurare de la Kübler reprezintă soluția ideală pentru măsurarea fiabilă a vitezei, detectarea poziției și măsurarea lungimii în aplicații cu mișcări liniare. Acestea sunt înregistrate prin rotație prin intermediul roții de măsurare cu encoder atașat direct pe suprafața materialului de măsurat și convertite în date liniare. Arcurile integrate asigură forța de contact necesară a roții de măsurare pe suprafața de măsurare pentru o achiziție fiabilă a valorilor măsurate.

Sistemele de roți de măsurare sunt utilizate pentru înregistrarea mișcărilor liniare

Mișcarea liniară (1) a unui material care urmează să fie măsurat este convertită într-o mișcare de rotație (2) de către o roată de măsurare (sau o roată sau un pinion) care se sprijină pe acesta.
Un encoder incremental sau absolut atașat (3) detectează această rotație și o convertește în valori de viteză, poziție și distanță.
Rezoluția liniară a sistemului de roți de măsurare (mm) rezultă din raportul dintre circumferința roții de măsurare și rezoluția rotativă a encoderului (ppr).

Anchetă produs  

Mai multe produse din domeniul Roţi pentru măsurare

Roţi pentru măsurare

Roțile de măsurare sunt utilizate în combinație cu encoderele pentru a măsura materialul în industria lemnului, hârtiei, metalului, textilelor și plasticului. Atunci când se selectează o roată de măsu...