Catalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Inapoi la listă

Tehnica securitatii de la PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Anchetă produs  

Tehnologia de siguranță este unul dintre cele mai sensibile domenii de furnizare a energiei, indiferent de nivelul de tensiune. Este o chestiune de viață și de moarte. Acest lucru înseamnă că produsele fiabile, operarea simplă și siguranța operațională sunt absolut esențiale. PFISTERER oferă o gamă completă de testere de tensiune, echipamente de legare la pământ și de scurtcircuit, stâlpi de legare la pământ și de operare, precum și sisteme de testare permanentă, care sunt adaptate cu precizie la orice cerință datorită designului nostru de sistem modular.

De două ori mai sigur - semnale vizuale și acustice pentru o siguranță sporită
Testerele de tensiune trebuie să fie fiabile și să emită semnale clare. Aceasta este singura modalitate de a exclude orice risc. Testerele de tensiune PFISTERER sunt proiectate sub deviza: Două sunt mai bune decât una. Un semnal acustic și vizual emite un semnal clar, dublu, în cazul în care este aplicată o tensiune. De fiecare dată când sistemul este pornit, testerele noastre de tensiune efectuează o autotestare și apoi raportează când sunt gata de funcționare - o caracteristică esențială atunci când vine vorba de un plus de siguranță.

Soluții sigure pentru curenți descurtcircuit
Echipamentele de legare la pământ și de scurtcircuit sunt supuse unor condiții extreme în cazul unui scurtcircuit. Sunt generate temperaturi ridicate (căldură termică) și sunt aplicate forțe dinamice asupra conexiunilor și elementelor de conectare. Pentru a putea absorbi curenții de scurtcircuit, cablurile de legare la pământ trebuie să fie proiectate să reziste la aceste sarcini. Portofoliul nostru acoperă o gamă largă de cerințe și dimensiuni în întreaga lume. Designul stabil al stâlpilor noștri de legare la pământ și de operare, care acționează ca o izolație suplimentară, s-a dovedit a fi un succes în practică și garantează o durată de viață lungă.

Soluții individuale pentru orice aplicație
Echipamentul de siguranță al PFISTERER acoperă toate cerințele posibile ale clienților. Sistemul nostru modular oferă flexibilitate maximă pentru toate tipurile de aplicații, cum ar fi comutatoare, linii aeriene și sisteme feroviare. Experții PFISTERER transformă problemele în idei și dezvoltă soluții în funcție de solicitările și specificațiile individuale ale clienților noștri, creând chiar și inovații inedite. În plus, PFISTERERER oferă, de asemenea, un serviciu end-to-end pentru inspecții de rutină pentru toate produsele relevante.

Anchetă produs