Catalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Inapoi la listă

Conexiune fișabilă pentru cablu de medie tensiune (MV-CONNEX) de la PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Anchetă produs  

În 1975, PFISTERER a prezentat prima conexiune plug-in pentru cabluri de medie tensiune. Pe atunci era o revoluție, în zilele noastre este o normă. Și ne referim literalmente la normă, deoarece standardele EN 50180/EN 50181 se bazează pe sistemul CONNEX de la PFISTERER. În zilele noastre, MV-CONNEX este în continuare punctul de referință pentru cablurile de medie tensiune. Siguranța supremă, puterea maximă și o gamă imbatabilă de modele și soluții speciale sunt semnele distinctive ale sistemului. În plus față de combinația tradițională priză-plug, există o serie de extensii inteligente ale sistemului pentru aplicații speciale.

Totul într-unul singur: Conexiunea pentru transformator multipluCONNEX pentru până la patru cabluri
Bucșa cu cot multiplu este instalată pe partea de medie tensiune a transformatorului de putere, în locul bucșelor de porțelan standard. Acest lucru permite distribuirea puterii în cel mai simplu mod posibil într-un sistem complet rezistent la atingere. Ca urmare, cutiile de borne voluminoase sunt acum de domeniul trecutului.

Conexiunile pentru motoare cuconectare la priză reduc timpii de oprire
- Motoarele de înaltă performanță pot fi conectate și înlocuite într-un interval scurt de timp datorită conexiunii pentru motoare CMA CONNEX. Deoarece soluțiile CONNEX tind să vină cu încapsulare completă, cutiile de borne necesare în mod normal nu mai sunt necesare. Conexiunea este, de asemenea, disponibilă într-un design ATEX pentru utilizarea în zone cu risc de explozie.

Cuplaje de magistralăMV-CONNEX pentru GIS
Cu ajutorul cuplajelor de magistrală, puteți crea comutatoare izolate cu gaz SF6 simple pe bază de module și chiar le puteți extinde la fața locului, deoarece nu mai este necesară deschiderea camerei de gaz pentru instalare. Portofoliul include variante de la 24 kV la 42 kV.

Descărcătoare de supratensiuni CONNEXde la 6 kV la 52kV
Descărcătoare de supratensiuni CONNEX sunt utilizate pentru a proteja comutatoarele și transformatoarele cu carcasă metalică. Descărcătorul de supratensiune este atașat direct la aparatul de comutație și împiedică pătrunderea în sistem a unor niveluri excesiv de ridicate de supratensiune. Descărcătoarele de supratensiune sunt deosebit de eficiente în restricționarea supratensiunii generate de undele călătoare reflectate și de supratensiunile de comutare.

Conectorii de cablu MV-CONNEX sunt acum disponibili pe stoc în SUA de la TPC Wire & Cable Corp.
.

Anchetă produs