Catalog

Qinhuangdao Fuge Science & Technology Co., Ltd.

Qinhuangdao Fuge Science & Technology Co., Ltd.

Qinhuangdao Fuge Science & Technology Co., Ltd.

Inapoi la listă

Compensatoare din oţel (DN100-1600mm) de la Qinhuangdao Fuge Science & Technology Co., Ltd.

Anchetă produs  

Gama: DN100-1600mm, personalizat
Brevet : Salver rotativ automat și sistem de retragere automată a conului
Sistem de control Siemens și ecran de intrare HMI
Acesta conține 3 poziții de lucru și poate forma 3 burdufuri în același timp.
Este suficient de puternic pentru a forma diverse SS groase și aliaj Inconel

Această mașină poate realiza scopul de a forma automat de mai multe ori în aceeași înălțime de convoluție cu funcția de strângere și rotație, ceea ce face ca calitatea produselor să fie mai fiabilă și forma mai frumoasă.
Există două moduri de lucru, operare manuală și operare automată, această mașină este potrivită pentru formarea țevilor ondulate, a căror dimensiune este mai mare sau egală cu 100 mm, mai mică sau egală cu 1600 mm.
Această mașină este controlată de sistemul SIMENS PLC, realizează setările parametrilor produsului prin intermediul afișajului color de 12" (interfață om-mașină HMI), afișează data în timp real a înălțimii de convoluție și a sălașului în mod intuitiv și, de asemenea, realizează cerințele de funcționare pentru timpii de turnare cu o singură convoluție și procentul de înălțime de convoluție pentru formarea de mai multe ori. Interfața este simplă și ușor de operat, ceea ce îmbunătățește considerabil eficiența de lucru
. Această mașină utilizează funcționarea cu butoane și un control separat pentru fiecare stație de lucru, nu este nevoie de măsurare manuală, tot ce trebuie să faceți este să apăsați butonul de resetare a salverului sau poziția următoare, mașina ajunge la locația convoluției de expansiune cu precizie. Înălțimea de convoluție este controlată de senzor cu o precizie ridicată, trebuie doar să apăsați butonul de turnare, iar apoi poate ajunge la înălțimea de convoluție dorită. Această caracteristică face ca produsul să fie mai standard și mai fiabil.

Anchetă produs