Catalog

Shanghai GOSH Electronic Technology Co., Ltd

Shanghai GOSH Electronic Technology Co., Ltd

Shanghai GOSH Electronic Technology Co., Ltd

Inapoi la listă

Generatoare de plasmă de la Shanghai GOSH Electronic Technology Co., Ltd

Anchetă produs  

GXI-Plasma DC3.7~5V/DC12V/DC24V/AC100~130V/AC200~240V
Curent de lucru: <50mA
Valoare negativă a tensiunii de ieșire: 0~-DC6.0±0.5KV (Umiditate relativă:50%, temperatură:28℃)
Concentrația de ioni negativi:≥30x10PCS/CM (Distanța dintre generator și tester este de 10cm pentru detecție)
Valoarea tensiunii pozitive de ieșire:0~+DC6.0±0.5KV (Umiditate relativă: 50%, temperatură: 28 ℃)
Concentrație de ioni pozitivi: ≥30x10PCS/CM (Distanța dintre generator și tester este de 10cm pentru detectare)
Rezistență dielectrică: (Nu există nicio defecțiune a cablului de alimentare la cutia exterioară la AC3750V 5mA 50Hz 3S)
Temperatura de funcționare: -10℃~+60℃
Temperatura de depozitare:-20 ℃ ~+70 ℃
Rezistența la umiditate
Fără alimentare, puneți-l în mediul cu temperatura de 25 ℃ și umiditate 93% timp de 12 ore, poate funcționa în mod normal
Caracteristicile temperaturii ridicate
Fără alimentare, puneți-l în mediul de +70 ℃ timp de 12 ore, scoateți-l și reveniți la temperatura camerei, poate funcționa în mod normal
Caracteristicile temperaturii scăzute
Fără alimentare, puneți-l în mediul de -20 ℃ timp de 12 ore, scoateți-l și reveniți la temperatura camerei, poate funcționa în mod normal
testul de cădere
puneți-l la 60 cm de la sol, faceți-l să cadă liber pe o placă de lemn de 3 cm grosime și funcționează normal atunci când este electrificat
principiul de funcționare
Puterea de intrare DC sau AC este ridicată la o tensiune înaltă pozitivă și negativă DC printr-un circuit cu impulsuri, iar vârful este utilizat pentru a descărca aerul pentru a ioniza aerul, generând astfel ioni de oxigen încărcați pozitiv și negativ, denumiți plasmă; acest lucru este similar cu "tunete și fulgere" pentru a genera plasmă.
Aparatură
Acest produs este utilizat pe scară largă în aparatele casnice sănătoase și în sistemele de circulație a aerului, cum ar fi: purificatoare de aer, umidificatoare, dezumidificatoare, dulapuri, mașini de spălat, uscătoare de rufe, încălzitoare, aparate pentru saloane de înfrumusețare, echipamente de fitness, lămpi, aparate de aer condiționat montate pe perete, sisteme de aer proaspăt , Sistem central de aer condiționat, ascensor auto, sistem de transformare a circulației aerului în bibliotecă, sistem de circulație a aerului în automobile, autobuze, trenuri, metrou. După adăugarea modulului de purificare a plasmei, sistemul adaugă funcțiile de sterilizare, dezinfecție și dezodorizare, ceea ce crește punctul de vânzare și este profund îndrăgit de utilizatori.
Instrucțiuni personalizate
Susținem personalizarea eșantionului, personalizarea desenului și personalizarea noului design, inclusiv a cochiliei, a lungimii firului, a calibrului firului, a designului circuitului etc. Toate specificațiile pot fi personalizate în funcție de nevoile dumneavoastră.
Sfaturi de instalare
Acest produs este recomandat să fie instalat în priza de aer a aparatelor de uz casnic. Instalați orificiul de eliberare (perie de carbon sau ac de oțel, sau un precipitator electrostatic personalizat) într-o poziție în care să poată trece fluxul de aer, de preferință direct în poziția cea mai apropiată de ieșirea de aer, pentru a evita pierderea de ioni în timpul evacuării în conductă.
atenție specială
Generatorul de plasmă este un dispozitiv care eliberează în același timp ioni pozitivi și negativi. Ionii pozitivi și ionii negativi se vor neutraliza reciproc în momentul eliberării, ceea ce ne aduce probleme atunci când testăm numărul de ioni eliberați. Prin urmare, atunci când se testează eliberarea de ioni pozitivi și de ioni negativi, este necesar să se elimine influența reciprocă. Se recomandă testarea eliberării de ioni negativi atunci când vârful de eliberare a ionilor pozitivi este blocat. În mod similar, se testează eliberarea de ioni pozitivi atunci când etapa de eliberare a ionilor negativi este blocată.

Anchetă produs