Catalog

ZAGREB FAIR, Ltd.

ZAGREB FAIR, Ltd.

ZAGREB FAIR, Ltd.

Inapoi la listă

Expoziții de bărci / Târguri de bărci de la ZAGREB FAIR, Ltd.

Comanda acum Anchetă produs  

Târgul de la Zagreb începe noul an comercial în mod tradițional în luna martie, cu Salonul Nautic de la Zagreb, cel mai vizitat și cel mai întreprinzător salon de ambarcațiuni din Croația.

În perioada 22-26 februarie 2023, un adevărat port de agrement în inima Zagrebului vă așteaptă cu o ofertă expozițională mereu inovatoare.

De 30 de ani, Târgul de la Zagreb și târgul său de cinci zile, Zagreb Boat Show, reprezintă punctul de întâlnire al amatorilor de ambarcațiuni și al tuturor pasionaților de mare și de activități maritime.

Zagreb Boat Show urmează tendințele mondiale. Datorită ofertei sale nautice diverse, a fost clasat printre saloanele nautice cu cea mai cuprinzătoare ofertă. Târgul este interesant atât pentru oamenii de afaceri, cât și pentru publicul larg, deoarece oferă o gamă largă de activități sub un singur acoperiș; de la întâlniri b2b până la atracții pentru publicul larg.

Târgul va cuprinde oferta de top de iahturi, ambarcațiuni rapide, bărci, caiace, dinghies, motoare marine și motoare outboard, echipamente pentru scufundări, navigație și alte sporturi nautice, promovarea de noi ambarcațiuni și echipamente nautice pe piața croată, o expoziție atractivă de fotografie nautică, exemple frumoase de construcții navale tradiționale croate din lemn...

Vor fi prezentați aproape toți constructorii naționali importanți de nave, care au recunoscut Salonul Nautic de la Zagreb ca fiind un loc în care excelența în afaceri, tradiția și experiența croată, prezentate în bărci elegante, încântă vizitatorii și viitorii navigatori. Numeroase porturi de agrement croate, companii de charter, șantiere navale și agenții, cluburi, instituții și asociații legate de navigație și turism nautic își vor oferi serviciile.

Am asigurat toate măsurile de siguranță și sănătate necesare, în conformitate cu liniile directoare ale Comandamentului Național de Protecție Civilă și ale Comandamentului de Protecție Civilă al orașului Zagreb, și oferim expozanților noștri, printre alte beneficii, așa-numita reducere Covid de 10%.

"TO SAIL, TO DISCOVER, TO LIVE" este motto-ul Salonului Nautic de la Zagreb, prin urmare, haideți să navigăm împreună prin Salonul Nautic al Târgului de la Zagreb.

Așteptăm cu nerăbdare să vă întâlnim!

Comanda acum Anchetă produs