Catalog

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

  • DIN EN ISO 9001:2015

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

  • DIN EN ISO 9001:2015

Inapoi la listă

Soluții speciale de la WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

Anchetă produs  

Produse și

soluții Compania WSW Wälzlager a fost unul dintre cei mai mari furnizori în domeniul dezvoltării și fabricării de soluții speciale în domeniul:
  • Rulmenți sferici
  • Capetele de tijă
  • Bucșe cu rulmenți
  • Piese pentru mașini agricole
  • Program general de rulmenți
Domeniile de aplicare nu ar putea fi mai diferite:
De la utilaje de construcții și mașini agricole la soluții speciale sofisticate pentru generarea de energie regenerabilă, industria offshore sau aplicații maritime.

De la procurarea materiei prime, prin prelucrare, acoperiri specifice clientului și asamblare, WSW se poate baza pe o rețea mondială. Pentru a răspunde și mai rapid și mai flexibil la solicitările clienților, producția internă a fost extinsă pentru a include un centru de frezare-turnare cu 5 axe. Pentru aceasta au fost angajați angajați special instruiți, care asigură un proces fără probleme în timpul funcționării în schimburi. Un alt avantaj este asamblarea robotizată pentru componentele deosebit de grele, care permite, de asemenea, o funcționare autonomă.

Scopul nu este doar de a livra piese speciale finite, ci, dacă este posibil, componente gata de instalare, inclusiv toate certificatele și rapoartele de testare necesare. Cele mai moderne tehnici de măsurare sunt disponibile pentru asigurarea calității.

Datorită stocării generoase, ambalării specifice clientului și livrării "just in time", se oferă astfel clientului o "soluție all-inclusive".

Anchetă produs