Catalog

SEIKO RFID TECHNOLOGY LTD.

SEIKO RFID TECHNOLOGY LTD.

  • ISO 9001:2008
  • ISO 14001:2004

SEIKO RFID TECHNOLOGY LTD.

  • ISO 9001:2008
  • ISO 14001:2004

Inapoi la listă

Etichete RFID (SRU7015) de la SEIKO RFID TECHNOLOGY LTD.

Anchetă produs  

Cu ajutorul echipamentelor noastre de ultimă generație pentru producția de etichete RFID, SEIKO RFID produce un portofoliu extins de etichete RFID care acoperă o gamă largă de modele de inserții pentru operarea în benzile de frecvență UHF 860-960 MHz, HF 13,56 MHz și NFC (ISO 14443A). Pentru a maximiza performanța ridicată a etichetelor rfid și aplicațiile în diverse soluții, cum ar fi îmbrăcăminte, frumusețe, automobile, aviație, produse farmaceutice și sănătate, transport și logistică și producție, etichetele RFID sunt disponibile în diverse dimensiuni, cipuri, design și factori de formă.

. Inlay-ul uscat atașează un microcip RFID (IC) și o antenă ca substrat de bază PET. Este furnizată pe bobină nu are niciun fel de decupare, adeziv sau capac (plastic sau hârtie), care este o componentă foarte importantă a etichetelor RFID.

Inlay-ul WET are decupare, adeziv și capac vizibil pentru antenă cu polipropilenă transparentă. Inlay-urile RFID umede sunt cele mai bune pentru aplicațiile în care este nevoie de o etichetă "peel-and-stick" cu costuri reduse. Orice RFID Wet Inlay poate fi, de asemenea, transformată într-o etichetă de hârtie sau cu față sintetică.

Eticheta RFID, denumită și etichetă inteligentă rfid, este convertită cu diferite inlay-uri rfid încorporate. Etichetele noastre inteligente rfid sunt compuse din două părți: o etichetă frontală pentru imprimarea codului de bare și a informațiilor lizibile de către om și un cip RFID care va fi codificat de către imprimanta RFID. Acestea sunt disponibile în diferite dimensiuni, cele mai comune fiind 4 x 6 inci, 2 x 4 inci sau 1 x 2 inci, precum și dimensiuni personalizate în funcție de cerințele clientului. Eticheta noastră inteligentă este compatibilă cu o varietate de imprimante RFID, cum ar fi Zebra și Sato. În plus, SEIKO RFID oferă servicii pretipărite și codificate în serie pentru a satisface cerințele clienților.

Suntem parteneri cu toți producătorii de top de circuite integrate pentru etichete, cum ar fi NXP, Impinj, Alien, EM Micro.


Consilier de produs: David Wu

Mon
8:30  –  18:00
Tue
8:30  –  18:00
Wed
8:30  –  18:00
Thu
8:30  –  18:00
Fri
8:30  –  18:00

Anchetă produs  

Mai multe produse din domeniul Etichete RFID

Etichete RFID (SRUF6406)

SEIKO RFID oferă o serie de etichete RFID pe metal, inclusiv eticheta metalică RFID flexibilă, care asigură respectarea diferitelor suprafețe metalice, cum ar fi suprafețele curbate. Este un preț a...

Etichete RFID (SRL01U9)

SEIKO RFID se dedică livrării unei selecții de etichete RFID pentru rufe care acoperă frecvența LF (125KHz), HF (13,56MHz), precum și Gen2 UHF (960-960MHz). Pentru a satisface diferitele cerințe de...