Catalog

Hunan Yutong Mining Equipment Co., Ltd.

Hunan Yutong Mining Equipment Co., Ltd.

Hunan Yutong Mining Equipment Co., Ltd.

Inapoi la listă

Locomotive electrice (CTY5) de la Hunan Yutong Mining Equipment Co., Ltd.

Anchetă produs  

Subteran exploziv 5 tone baterie exploatării miniere locomotivă subterană 5 tone

Locomotiva electrică cu baterii este un fel de echipament de tracțiune pe șine alimentat de baterii, care este utilizat în general în mine. Există două tipuri de locomotive electrice cu baterii, de tip antiexploziv și de tip obișnuit. Tipul rezistent la explozie este utilizat în principal în minele de cărbune. Există, de asemenea, multe opțiuni în ceea ce privește reglarea vitezei și metodele de frânare. Metodele de control al vitezei includ controlul vitezei prin rezistență, controlul vitezei de tăiere și controlul vitezei prin conversie de frecvență. Metodele de frânare includ frânarea mecanică pură, frânarea hidraulică și frânarea cu aer comprimat. În plus, frânarea electrică poate fi, de asemenea, selectată ca metodă de frânare auxiliară.

Locomotiva cu baterii de 5 tone
Adeziv / greutate totală (t): 5 tone
Ecartament șină (mm): 600,762.900
Tracțiune (KN): 7,06
Tracțiune maximă (KN): 12,26
Viteză (km/h): 7
Tensiune (V): 250V
Putere (KW): 7,5 KWx2
Dimensiuni

Lungime (mm): 3170
Lățime (mm): 920,1082sau 1220
Înălțime (mm): 1550
Ampatament (mm): 850
Diametrul roților (mm): 520
Raza minimă de curbă (m): 6
Controler: Rezistență sau controler IGB sau VF
Metoda de frânare: Frână mecanică/hidraulică

Avantajele produsului nostru

1. Utilizarea plăcilor de oțel de înaltă calitate, procesul special de îndepărtare a ruginei asigură o mai mare anti-coroziune și este potrivit pentru mediul minier dur.
2. Producerea motoarelor noi înșine, folosind materiale de izolare de înaltă pârghie și cupru pur, asigură forța de tracțiune puternică și este potrivit pentru mediul minier dur.
3.Suprafața de anastomoză a angrenajelor pentru a ajunge la mai mult de 80%, ceea ce depășește cu mult standardul.
4. Cadrul proiectat și ajustat profesional asigură o conducere sigură și evită căderea de pe șine.
5. O varietate de metode de frânare pot fi alese, frână pneumatică, frână hidraulică, frână electrică, frână mecanică pentru a asigura o conducere sigură.
6. 40 de ani de experiență bogată cu capacitatea de a proiecta și de a face produse personalizate în funcție de cerințele dvs.
7. Proba de vizitare online a fabricii

Testul fabricii
Testul locomotivei miniere
1.Înainte de a rula locomotiva, efectuați depanarea angrenajului, iluminarea, angrenajul și ajustarea frânelor etc. Pentru a asigura funcționarea normală a locomotivei.
2.Efectuați un test de tracțiune înainte de a părăsi fabrica pentru a asigura performanța de încărcare a locomotivei respectă standardul. Standardele noastre de proiectare depășesc, în general, standardul național cu 10%-20%.
3.Efectuați un test de funcționare de diferite tipuri înainte de a părăsi fabrica pentru a asigura performanța și funcționarea normală a întregii locomotive. Aceasta se poate adapta la diferite condiții dure în condiții de lucru simulate.

Testul motorului
Motorul trebuie să treacă prin multe proceduri de inspecție înainte de a părăsi fabrica, iar fiecare motor trebuie să fie efectuat cu experimente de funcționare în sarcină.
Motoarele antiexplozive sunt efectuate cu testul de presiune a apei.
Toate testele motorului sunt pentru a se asigura că se poate adapta la condiții de lucru dure. Cazuri
1. Un feedback bun al locomotivei noastre cu baterii de litiu de la un client din America Latină
2. Pentru a rezolva problemele existente ale bateriilor cu plumb-acid. Mai mult de 30 de locomotive electrice cu baterii cu plumb-acid din această mare exploatare minieră au fost schimbate în locomotive electrice cu baterii de litiu, ceea ce a îmbunătățit entuziasmul de lucru și eficiența producției angajaților, a redus costurile și este mai prietenos cu mediul înconjurător.
3. Mașina de forare a rocilor de minerit proiectată de Sunward Co, are o dimensiune mică și o structură simplă, astfel încât spațiul pentru plasarea bateriei cu litiu pe caroserie este foarte limitat.
În funcție de dimensiunea limitată, compania noastră proiectează un plan de alimentare cu energie cu litiu, care
rezolvă perfect problema spațiului de alimentare cu energie cu litiu.
Pentru a se adapta la mediul industrial și minier special și pentru a îmbunătăți eficiența transportului, un lot de locomotive electrice cu baterii de litiu de 2,5 tone este proiectat pentru clienții din Myanmar

Anchetă produs  

Mai multe produse din domeniul Locomotive electrice

Locomotive electrice (CJY14)

Locomotiva electrică cu cablu aerian de 14 tone are o forță de tracțiune de până la 140 de tone și poate continua să funcționeze atâta timp cât există o linie aeriană. Performanțele bune de tracțiu...

Locomotive electrice (CTY2.5)

Proiectarea trenului turistic pentru parcul tematic minier, cea mai mare mină de alumită.
2 unități de locomotivă cu baterii de litiu de 2,5 tone și 3 unități de vagoane pentru transportul oam...