Catalog

Shenzhen EPT Tech co., LTD

Shenzhen EPT Tech co., LTD

Shenzhen EPT Tech co., LTD

Inapoi la listă

Senzori nivel de la Shenzhen EPT Tech co., LTD

Anchetă produs  

Senzorul de nivel al lichidului fără contact sau cu tub conectat poate alege.

1.Senzorul de nivel PCFS-IR2125 de tip contact, este utilizat pentru tub. Principiul este infraroșu, semnalul de ieșire este analogic. Atunci când nu există apă, senzorul emite o valoare de joasă tensiune; atunci când există apă, senzorul emite un semnal de înaltă tensiune. Dimensiunea poate fi personalizată.
Întrerupătorul fotoelectric de nivel al lichidului are o precizie ridicată, un preț scăzut, o fiabilitate ridicată și un mediu de aplicare larg, este mai puțin afectat de acidul puternic, alcalin și vâscozitate. Senzorii fotoelectrici de nivel pot fi utilizați pentru cerințe mai mari de precizie a nivelului lichidului.

2.Senzorul de nivel pentru tuburi PTFS-IR2107D este de tip fără contact, este utilizat pentru tuburi. Principiul este infraroșu, semnalul de ieșire este analogic. Atunci când nu există apă, senzorul emite o valoare de joasă tensiune; când există apă, senzorul emite un semnal de înaltă tensiune. Dimensiunea poate fi personalizată.
Întrerupătorul fotoelectric de nivel al lichidului utilizează principiul reflexiei optice pentru a măsura, performanța senzorului de nivel va fi afectată atunci când este expus la lumina directă a soarelui sau la alte interferențe infraroșii. Reglați unghiul de montare sau utilizați o capotă pentru a o evita.

Anchetă produs  

Mai multe produse din domeniul Senzori nivel

Senzor de nivel de lichid capacitiv fără contact

Senzorul de nivel de tip capacitateD1CS-D și D2CS-H este un senzor de nivel de lichid fără contact, cu caracteristici de dimensiuni mici, preț redus și fiabilitate ridicată.
Are caracteristici...

Senzor optic de nivel de lichid de 1 mm de înaltă precizie

Senzor integrat de nivel de lichid de apă cu un singur punct, teoria este în infraroșu, poate înlocui în totalitate nivelul tradițional al flotorului
comutator, controlează nivelul prin ieșire...