Catalog

Shenzhen EPT Tech co., LTD

Shenzhen EPT Tech co., LTD

Shenzhen EPT Tech co., LTD

Inapoi la listă

Micro senzor de debit de la Shenzhen EPT Tech co., LTD

Anchetă produs  

Există Hall și senzor de flux optic pot alege.

1.Senzor de efect Hall pe bază de senzor de debit de apă, o roată de turbină încorporată cu magnet este plasată pe un plic de plastic închis și un senzor de efect Hall plasat, atunci când apa curge prin conductă, face ca roata turbinei să se rotească și, prin urmare, fluxul de magnet interferează cu senzorul Hall, rata de interferență depinde de viteza de curgere a apei, astfel încât senzorul de efect Hall produce un semnal de ieșire de impulsuri, această ieșire de impulsuri poate fi calculată ca volum de apă.

Contoarele de debit pentru alimente au fost utilizate pe scară largă în industria farmaceutică, alimentară și în alte industrii. atunci când sunt utilizate pentru aplicații alimentare, dimensiunea țevilor de debitmetre cu efect hall nu depășește de obicei 30 mm.
Deoarece senzorul de debit cu efect hall din oțel inoxidabil este scump, se recomandă în primul rând să se ia în considerare senzorul de debit cu efect hall din plastic de clasă alimentară.

2.Rata de curgere a mediului prin comutatorul de debit cu microinfraroșu este mare sau mică, astfel încât numărul de semnale generate este neliniar. Indiferent dacă este un debitmetru volumetric sau un debitmetru de viteză, atâta timp cât cantitatea și viteza mediului care curge se schimbă, neliniaritatea există în mod obiectiv. Partea electronică a debitmetrului fotoelectric compensează curba diferitelor condiții ale mediului, iar algoritmul de măsurare se schimbă odată cu modificarea debitului și a ratei de curgere.

Debitmetrul optic FM-PS2130 este compact, versatil, ușor de instalat și cu dimensiuni reduse de instalare. Nu este necesar să se compenseze decalajele, senzori cu măsurători de înaltă precizie, măsurători de înaltă repetabilitate și precizie de poziționare ridicată, cursă lungă și durată de viață lungă.

Anchetă produs