Catalog

Eppendorf SE

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Inapoi la listă

Agitator pentru incubator (Innova 44/44R) de la Eppendorf SE

Anchetă produs  

Agitatoarele stivuibile Innova 44 și 44R (răcite) sunt concepute pentru cultivarea diverselor organisme în flacoane de până la 5L. Acționarea triplă excentrică echilibrată, din fontă, este special concepută pentru aplicații de mare viteză și sarcini grele. Designul a rezistat testului timpului timp de peste 70 de ani și continuă să ajute oamenii de știință în activitatea lor și în prezent. Un rezervor de apă cu scurgere asigură umidificarea camerei, protejând în același timp unitatea de acționare de vărsări. Interfața simplă cu utilizatorul permite programarea ușoară a vitezei, a temperaturii, a timpului și a băncii de lumină pentru fotosinteză, dacă este prezentă. Cutia VisioNize poate fi legată cu un cablu pentru a îmbunătăți monitorizarea și a adăuga funcții de notificare. Întreținerea periodică poate fi efectuată la fața locului, reducând la minimum timpul de nefuncționare.


Gestionarea eficientă a laboratoruluiși a echipamentelor cu VisioNize® Lab Suite

Doriți să vă monitorizați echipamentele de laborator și să primiți notificări pentru alarmele echipamentelor, de exemplu? Un laborator digital, conectat în rețea, vă oferă chiar mai mult.

Alegeți soluția potrivită pentru laboratorul dvs. dintr-o gamă modulară de servicii digitale. VisioNize Lab Suite oferă tot ceea ce aveți nevoie ca manager de laborator sau om de știință pentru a începe să vă gestionați digital laboratorul pentru a îmbunătăți siguranța probelor, cerințele de conformitate și gestionarea întreținerii.
Trasați-vă cursul spre excelența digitală a laboratorului!

Anchetă produs  

Mai multe produse din domeniul Vibrator de laborator

Vibrator de laborator

De când a fost introdus primul agitator în 1946, agitatoarele New Brunswick au fost cele mai utilizate produse din industrie. Fabricate cu calitatea premium Eppendorf, agitatoarele New Brunswick co...

Agitatoare cu platformă deschisă

Pentru agitarea probelor în condiții ambientale, pe masa de laborator sau într-o cameră de încălzire sau răcire, agitatoarele cu platformă deschisă reprezintă soluția ideală. Eppendorf oferă șase a...