Catalog

Eppendorf SE

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Inapoi la listă

Amestecatoare de laborator (Eppendorf ThermoMixer® F) de la Eppendorf SE

Anchetă produs  

Trebuie să amestecați și să încălziți frecvent aplicații de rutină?
Aceste produse sunt alegerea perfectă pentru amestecarea și încălzirea aplicațiilor de rutină. Aparatele Eppendorf ThermoMixer F0.5/F1.5/F2.0 și FP au fiecare un bloc fix pentru tuburi și plăci de 0,5/1,5/2,0 ml. Puteți preveni în mod fiabil formarea condensului în tuburile mici cu ajutorul capacului încălzit Eppendorf ThermoTop (opțional).

Efectuați în mod obișnuit etape de pregătire a probelor? Indiferent dacă lucrați în mod regulat cu tuburi sau plăci de 0,5/1,5/2,0 ml (MTP și DWP), familia noastră de blocuri fixe Eppendorf F este soluția ideală pentru aplicația dvs. specifică. Facilitați-vă munca de rutină.

Vă confruntați cu rezultate de amestecare inconsistente?

Amestecarea fiabilă a probelor merge mult mai departe de simpla amestecare, în special atunci când sunt implicate volume în intervalul microlitrilor. Acum, că fabricăm mixere de zeci de ani, am găsit o modalitate de a oferi performanțe fiabile de amestecare chiar și la nivel de microlitru.

Anchetă produs  

Mai multe produse din domeniul Amestecatoare de laborator

Instrumente de control al temperaturii și de amestecare

Noua generație de sisteme de control al temperaturii și de amestecare Eppendorf poate face mai mult decât credeți. 50 de ani de experiență în domeniul pregătirii probelor, combinați cu...

Amestecatoare de laborator

Mixer de mare viteză (3.000 rpm) pentru amestecarea rapidă și eficientă a volumelor mici în toate recipientele obișnuite de laborator de până la 50 mL.
Tehnologia 2DMix-Control (mișcare de am...