Catalog

Eppendorf SE

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Inapoi la listă

Pipete multicanal (Eppendorf Research® plus) de la Eppendorf SE

Anchetă produs  

Întotdeauna concentrată pe nevoile oamenilor de știință
Pentru a promova în mod durabil sănătatea clienților noștri, Eppendorf a introdus PhysioCare Concept®. Pipeta mecanică ultraușoară Eppendorf Research plus nu numai că îndeplinește cele mai înalte cerințe de precizie și acuratețe, dar vă oferă și mai multă flexibilitate și ergonomie maximă. Cu noul sistem de pipete cu 16 și 24 de canale pentru plăci cu 384 de godeuri, care combină concepte dovedite cu noi inovații, Eppendorf s-a întrecut încă o dată.

Pipeta ultraușoară care vă încântă mâna
Pipeta mecanică Eppendorf Research plus combină peste 60 de ani de inovație în manipularea lichidelor și este una dintre cele mai utilizate pipete din lume. Acest lucru o face una dintre cele mai sigure și mai ergonomice pipete disponibile în prezent. Pipeta de microlitru Research plus contribuie la protejarea sănătății clienților noștri în activitatea lor zilnică de laborator. Aceasta a fost pionierul renumitului concept PhysioCare Concept® de la Eppendorf și reduce în mod semnificativ efortul mâinilor și brațelor în timpul pipetării. La Eppendorf, Research plus este familia de pipete care are cea mai mică greutate și necesită cele mai mici forțe de operare. Forțe de operare chiar mai mici pot fi obținute numai cu pipetele noastre Eppendorf electronice. Bucurați-vă de o flexibilitate remarcabilă și alegeți între pipete cu un singur canal cu volum fix sau variabil, precum și pipete multicanal cu 8, 12, 16 și 24 de canale.
Caracteristicile produsului
Este un sentiment plăcut să știi că faci ceea ce trebuie - să știi că lucrezi cu una dintre cele mai avansate pipete din lume. Un con de vârf cu arc, o opțiune suplimentară de calibrare, un afișaj îmbunătățit al volumului - și toate acestea într-o pipetă ultraușoară, complet autoclavabilă: Aceasta este pipeta Eppendorf Research plus.

Anchetă produs  

Mai multe produse din domeniul Pipete multicanal

Pipete multicanal (Move It®)

Transferați în mod regulat probe de la un format de recipient la altul - de exemplu, de la recipiente de reacție la plăci - și căutați o soluție mai eficientă și mai sigură? Noua pipetă Move It&reg...