Catalog

Hunan Yutong Mining Equipment Co., Ltd.

Hunan Yutong Mining Equipment Co., Ltd.

Hunan Yutong Mining Equipment Co., Ltd.

Inapoi la listă

Echipamente miniere (KFU1.0-6) de la Hunan Yutong Mining Equipment Co., Ltd.

Anchetă produs  

1.8 Tonă capacitate de încărcare cupă de încărcare - Kfu1.0-6 basculare Mine Wagon Car Wagon Car

Aplicarea, caracteristicile și mediul de lucru al vagonului de mină cu cupă de basculare

Vagonul de mină cu cupă basculantă este un vehicul de transport feroviar cu ecartament îngust pentru transportul cărbunelui, minereului, balastului și a altor materiale în vrac în mină. În general, acesta trebuie să fie tractat de o locomotivă sau de un troliu.

În funcție de diferitele structuri și metode de descărcare, acestea sunt împărțite în patru categorii: vagon de mină cu cupă, vagon de mină fix, vagon de mină cu descărcare pe șine curbe pe o singură parte și vagon de mină cu descărcare prin partea inferioară.

Instalarea și funcționarea de probă a vagonului de mină cu cupă de basculare

Testarea mecanismului de închidere
Așezați vagonul de mină pe o cale ferată orizontală și deschideți mecanismul de închidere din stânga și din dreapta cu ajutorul forței de muncă de mai multe ori. Mecanismul de închidere trebuie să fie simplu, fiabil, sigur, flexibil și convenabil în exploatare.

Testul mecanismului de frânare
Așezați vagonul de mină pe o șină orizontală și deplasați-l la o viteză constantă de 1,5-3,5 m/s. La frânare, verificați fiabilitatea mecanismului. Componentele mecanismului ar trebui să fie bine conectate și să frâneze în mod fiabil. Când forța părăsește pedala de frână Sabotul de frână trebuie să părăsească la timp banda de rulare a roții.

Testul setului de roți
Roata sau cureaua de fricțiune este acționată de un motor electric, iar roata este acționată pentru a funcționa la o viteză de cel puțin 500r/min timp de 10 minute. Roata se rotește flexibil, iar cuplul de rezistență nu depășește 1370N.mm.

Testul mecanismului de blocare
Când se rotește fără sarcină, căruciorul poate fi rotit flexibil, iar unghiul de descărcare este ≥40°; după ce mecanismul de blocare este deschis manual, vagonul de mină poate fi basculat ușor și flexibil de o parte și de alta a axei sale longitudinale.

Test de performanță a arcului tampon
În cazul în care se utilizează arcuri metalice, testul de performanță la compresie se efectuează în conformitate cu dispozițiile din GB/T1239.4; în cazul în care se utilizează arcuri de cauciuc, testul de performanță la compresie se efectuează în conformitate cu dispozițiile din GB/T1684.

Atenție în timpul încercării, întreținerii și exploatării vagonului de mină cu cupă de basculare

1.Înainte de a utiliza vagonul de mină, verificați cu atenție aspectul acestuia pentru a vedea dacă nu prezintă lovituri și deteriorări grave, iar roțile trebuie să se rotească flexibil, fără a se bloca.

2.În cazul în care utilizatorul respectă regulile de utilizare a vagonului de mină, în termen de șase luni de la data livrării, dacă acesta este deteriorat sau nu poate funcționa în mod normal din cauza calității slabe de fabricație, producătorul îl repară sau îl înlocuiește gratuit.

Anchetă produs  

Mai multe produse din domeniul Echipamente miniere

Echipamente miniere (ZWY80)

Descrierea produsului

Mașina multifuncțională pentru noroi de mină este un nou tip de încărcător dezvoltat pentru a îmbunătăți intensitatea muncii și eficiența muncii. M...