Catalog

Jinan Welle Metal (CHINA) Products Co., ltd

Jinan Welle Metal (CHINA) Products Co., ltd

  • ISO9001
  • IATF16949
  • ISO14001

Jinan Welle Metal (CHINA) Products Co., ltd

  • ISO9001
  • IATF16949
  • ISO14001

Inapoi la listă

Piesa forjate matrițe de la Jinan Welle Metal (CHINA) Products Co., ltd

Anchetă produs  

Forjarea este o metodă de prelucrare care utilizează o mașină de forjat pentru a aplica presiune asupra unui semifabricat metalic pentru a produce deformări plastice în vederea obținerii de piese forjate cu anumite proprietăți mecanice, anumite forme și dimensiuni.

Prin forjare se pot elimina defectele, cum ar fi cele de tip "as-cast", produse în procesul de topire a metalelor și se poate optimiza microstructura. Proprietățile mecanice ale pieselor forjate sunt, în general, mai bune decât cele ale pieselor turnate din același material.

Forjarea prin matrițare poate fi împărțită în forjare la cald, forjare la cald și forjare la rece. Forjarea prin matrițare este utilizată în general pentru a produce piese cu greutate redusă și loturi mari.

În funcție de materiale, forjarea prin matrițare poate fi împărțită în forjarea prin matrițare a metalelor feroase, forjarea prin matrițare a metalelor neferoase și formarea produselor sub formă de pulbere. Materialele sunt oțelul carbon și alte metale feroase, cuprul și aluminiul și alte metale neferoase și materiale din metalurgia pulberilor.

Produsele de forjare dezvoltate de Welle Metal implică în principal piese forjate pentru motoare diesel, piese forjate marine, piese forjate pentru minerit, piese forjate pentru petrochimie, piese forjate pentru vehicule comerciale și alte domenii.

Putem oferi servicii de procesare a pieselor one-stop pentru oțel carbon, aluminiu și alte materiale în conformitate cu desenele clienților, inclusiv proiectarea procesului, forjarea, tratamentul termic, prelucrarea și controlul calității, cum ar fi testele nedistructive.


Consilier de produs: Rocky zhang

Mon
4:50  –  20:50
Tue
4:50  –  20:50
Wed
4:50  –  20:50
Thu
4:50  –  20:50
Fri
4:50  –  20:50

Anchetă produs