Catalog

Shandong Jiejing Group Corporation

Shandong Jiejing Group Corporation

Shandong Jiejing Group Corporation

Inapoi la listă

liquid seaweed extract (AlgaQuid) de la Shandong Jiejing Group Corporation

Anchetă produs  

Extract lichid de alge marine
Este esența substanței active de alge marine extrasă cu ajutorul tehnologiei de extracție biologică, folosind alge marine proaspete Scagassum / alge marine, pe lângă polifenolii de alge marine în extractul de alge marine, există fier, mangan, cupru, molibden, bor, magneziu și alte oligoelemente și polizaharide, acid salicilic, acid iasmonic și alte substanțe naturale. Acesta poate stimula în mod eficient producția de factori activi nespecifici în plante și poate ajusta echilibrul hormonilor endogeni, poate îmbunătăți efectul de transport al nutrienților în culturi, poate induce creșterea culturilor și reduce mecanismele de stres abiotic și poate stimula apărarea culturilor și protecția osmotică. Îmbunătățește rezistența culturilor, îmbunătățește efectul și utilizarea pesticidelor și are rezultate bune în îmbunătățirea caracteristicilor fiziologice ale culturilor.

Procesul de fabricare a extractului de alge marine:
Depozitarea la temperaturi scăzute a algelor marine-curățarea-ruperea-dehidratarea-extracția cu solvent-extracția continuă în contracurent-concentrarea în mai multe etape și cu mai multe efecte la temperaturi scăzute-filtrarea în vid-concentrat de alge marine brune.
Prin extracția continuă în contracurent combinată cu inovația integrată a tehnologiei de producție industrială, cum ar fi concentrarea la temperaturi scăzute, extracția industrială și puritatea extractului de alge marine brune au fost realizate cu pași repezi.

Aspect: extract de alge marine lichide verzi
Cum se utilizează: Proporția de îngrășământ lichid solubil în apă este de 5%-20%, iar proporția de pulverizare a îngrășământului solid solubil în apă este de 5-20%.
Pachet: 1000L IBC


Consilier de produs: Michael Cui

Anchetă produs