Catalog

Shandong Jiejing Group Corporation

Shandong Jiejing Group Corporation

Shandong Jiejing Group Corporation

Inapoi la listă

Îngrăşământ din alge (AlgaPure2) de la Shandong Jiejing Group Corporation

Anchetă produs  

Pulbere de extract de alge marine
Extractul de alge marine este o pulbere de culoare maro închis sau negru, este concentrat din alge marine maro Ascophyllum nodosum.

Extractul de alge marine este bogat în 18 tipuri de proteine și aminoacizi care pot fi absorbiți și utilizați direct de plante și regulatori de creștere a plantelor (auxină, citochinină, Amycin roșu etc.), acid alginic, acid humic, vitamine, nucleotide, factori de rezistență a plantelor la stres și elemente esențiale pentru creșterea plantelor: azot, fosfor, potasiu, calciu, magneziu, sulf, fier, mangan, cupru, zinc, molibden, bor. Toate aceste substanțe biologic active sunt substanțe naturale pure extrase din alge marine/alge marine, cu un ușor miros de alge marine și fără reziduuri.

Beneficii asupra plantelor

Efectul extractului de alge marine asupra plantelor este acela de a stimula vigoarea semințelor, de a promova dezvoltarea rădăcinilor culturilor, de a promova rădăcinile și răsadurile puternice, de a păstra florile și fructele; de a spori rezistența la boli, rezistența la frig, rezistența la secetă, rezistența la înecare și rezistența la salinitate; de a îmbunătăți calitatea culturilor și de a crește randamentul; de a îmbunătăți utilizarea apei și a îngrășămintelor, de a crește conținutul de clorofilă, de a întări fotosinteza culturilor și de a echilibra creșterea culturilor; de a reduce daunele provocate de pesticide, de a avea un efect reparator și de a vindeca și repara combinațiile de plante rănite.

Beneficii asupra solului

Extractul de alge marine este un balsam natural pentru sol, care poate completa direct elementele nutritive lipsă din sol, poate activa microorganismele benefice și are un puternic efect inhibitor asupra bacteriilor dăunătoare.

Polizaharidele de alge marine conținute în extractul de alge marine pot promova formarea structurii agregate a solului, pot îmbunătăți spațiul poros din sol, pot crește permeabilitatea la aer a solului, pot coordona raportul dintre îngrășăminte, apă, aer și temperatură în sol și pot restabili povara grea și poluarea solului Și echilibrul pierdut al gumelor naturale.

Reglează eficient acidificarea solului, salinizarea și pericolele de compactare și asigură un mediu favorabil pentru creșterea culturilor din mediul radicular. Este un îngrășământ de produse funcționale marine care inhibă agenții patogeni din sol, medicamentele și îngrășămintele.

jiejinggroup(at)gmail.com


Consilier de produs: Michael Cui

Anchetă produs